Gurmaniški ir neįprasto skonio patiekalai gali būti ne tik iš mėsos ar jūros gėrybių. Gamindami sriubas taip pat galime improvizuoti, gardinti įvairiais prieskoniais ar gėrimais. Siūlome jums pamėginti pomidorų sriubą su raudonu vynu.
Reikės
2 svogūnų,
3 česnako skiltelių,
2 valgomųjų šaukštų aliejaus,
200 ml raudonojo vyno,
200 g konservuotų pomidorų,
800 ml pomidorų sulčių,
druskos, pipirų,
maltos uoginės paprikos,
1 arbatinio šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių,
šviežių baziliko lapelių,
1 arbatinio šaukštelio raudonėlio,
200 g grietinės,
Paruošimo būdas
Svogūnus ir česnakus nulupkite, supjaustykite kubeliais ir pakepinkite puode su aliejumi. Supilkite vyną ir užvirkite.
Supilkite pomidorų sultis, konservuotus pomidorus, įberkite druskos, Kajeno paprikos, saldžiosios paprikos ir virkite apie 10 minučių.
Suberkite raudonėlius, sriubą nukelkite nuo ugnies ir sutrinkite. Tiekite su grietine ir bazilikais.
Naujausi komentarai