Ropių ir grybų salotos Pereiti į pagrindinį turinį

Ropių ir grybų salotos

2013-09-07 17:00
Ropių ir grybų salotos
Ropių ir grybų salotos / shutterstock.com

2 porcijoms reikės:

  1.     2 nedidelių šviežių baravykų,
  2.     1 morkos,
  3.     1 ropės,
  4.     1 rauginto agurko,
  5.     3 šaukštų aliejaus,
  6.     svogūnų laiškų, petražolių, kalendros – pagal skonį,
  7.     druskos ir pipirų – pagal skonį.

Grybus smulkiai supjaustykite ir apkepkite aliejuje. Morką ir ropę išvirkite (geriausia garuose), po to nuvalykite ir sutarkuokite. Raugintą agurką ir žalumynus, smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite, pagardinkite druska ir pipirais. Užpilkite aliejumi, kuriame kepė grybai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra