Pereiti į pagrindinį turinį

Saldi moliūgų sriuba

2016-04-05 08:15
jokuboreceptai.lt
Saldi moliūgų sriuba
Saldi moliūgų sriuba / Shutterstock nuotr.

Desertinės moliūgų sriubos receptas ir mažiems, ir dideliems!

Sudėtinės dalys:

Moliūgas, 500 g

Pienas, 2 stiklinės

Sviestas, 2 v. šaukštai

Citrinos žievelė, 1 a. šaukštelis

Cinamonas, 1 a. šaukštelis

Cukrus, 3 v. šaukštai

Manų kruopos, 2 v. šaukštai

Druska, pagal skonį

Gaminimas:

Tiems, kas moliūgą regi tik kaip patiekalą desertams, patiks ir ši saldi moliūgų sriuba!

Moliūgą supjaustome kubeliais ir užpylę stikline sūdyto vandens patroškiname puode (20 min.). Tuomet moliūgo gabalėlius pertriname per sietelį, užpilame pienu ir padedame ant silpnos kaitros.

Į sriubą taip pat įdedame keletą šaukštų manų kruopų, sviesto ir cukraus, pagardiname cinamonu ir tarkuota citrinos žievele. Ilgai virti nereikia – vos 5 min. Patiekiame su grietinėle. Gero apetito.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų