Savaitgaliui pagardinti – egzotiška vištiena (receptas) Pereiti į pagrindinį turinį

Savaitgaliui pagardinti – egzotiška vištiena (receptas)

Tradicinis jamaikietiškas patiekalas „Jerk“ vištiena Karibų salose yra toks populiarus, kaip Lietuvoje – cepelinai. Virtuvės šefas Artūras Pileckis pasakoja, kaip šį egzotišką patiekalą pasigaminti patiems.

Savaitgaliui pagardinti – egzotiška vištiena (receptas)
Savaitgaliui pagardinti – egzotiška vištiena (receptas) / Pixabay nuotr.

„Jerk“ vištienai pagaminti reikės:

150 g vištienos krūtinėlės;

20 g mango padažo;

15 g marinuoto balto ridiko;

20 g pupelių piurė;

druskos, pipirų.

Padažui reikės:

15 g „Jerk“ prieskonių;

120 g svogūnų;

80 g svogūnų laiškų;

40 g česnakų;

40 g rudojo cukraus;

40 ml žaliosios citrinos sulčių;

20 ml romo;

80 ml sojų padažo;

10 g aitriosios paprikos;

čiobrelių.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra