Šefas pristato: žuvis su paprikų padažu Pereiti į pagrindinį turinį

Šefas pristato: žuvis su paprikų padažu

Atėjus žiemai nenustokite savęs stebinti. Siūlome pasigaminti oto kepsnį su juodais laukiniais ryžiais ir raudonųjų paprikų padažu.

Šefas pristato: žuvis su paprikų padažu
Šefas pristato: žuvis su paprikų padažu / Stop kadras

Receptą pristato restorano „Le BonJour“ vyr. virtuvės šefas Andrius Sakalauskas.

Reikės:

140 g oto filė

50 g kalmarų

80 g virtų laukinių ryžių

60 g raudonųjų paprikų tyrės

50 ml kokosų pieno

1 šparago

aliejus kepimui

druskos

pipirų

žolelių

Kaip gaminti – įraše.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra