„Siūlome padažus daryti iš netradicinių ingredientų: aviečių, ananasų, mangų. Įprastos mūsų salotos, kuriose yra agurkų, ridikėlių, salotų lapų, įgauna visiškai naują skonį. Vaisinius ar uogų padažus derinkite su prieskoninėmis žolelėmis, pavyzdžiui, prie ananasų puikiai tinka mėtos. Esame įpratę, kad desertas būtų ananasas su mėtomis, bet šiuo atveju mes maišome ananasą, mėtas, česnaką, aliejų ir išeina puikus padažas“, – pasakoja E. Monkevič.
Taip pat ji pristatė mangų padažą su pomidorais, kuris suteikia ne tik neįprasto skonio, bet ir spalvos. „O avietės ir serbentai jau yra seniai pripažintas ingredientas ne tik padažams, bet ir actui gaminti“, – kalba žurnalo redaktorė.
„Esame iš tų, kurie griauna nusistovėjusius stereotipus ir įrodo, kad, pavyzdžiui, avietės, kurias dažniausiai naudojame padaže prie kokio nors skanaus pyrago, tinka ir su agurku“, – akcentuoja A. Ivanauskas.
Plačiau – įraše.
Naujausi komentarai