Pereiti į pagrindinį turinį

Traškūs žiedinių kopūstų kotletukai

2016-01-27 09:33
DMN inf.
Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Google nuotr.

Žiedinių kopūstų kotletukai – puikus pasirinkimas stengiantiems vartoti mažiau mėsos arba tiems, kuriems sunku patikėti, kad galima skaniai pavalgyti ir vegetariškai.

Reikės

1 kg žiedinių kopūstų,

2 kiaušinių,

120 g miltų,

50 g kietojo sūrio,

1 šaukšto grietinės,

1 šaukštelio druskos,

2 žiupsnelių pipirų,

3 šaukštų maltų džiūvėsėlių.

Paruošimo būdas

Žiedinį kopūstą nuplaukite, pasmulkinkite ir suberkite į pasūdytą verdantį vandenį. Virkite 3 min. Išgriebkite ir nuvarvinkite. Pravėsusius kopūstus sugrūskite (nepersistenkite, neturi būti tyrė), įmuškite kiaušinius, suberkite prieskonius, miltus, smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį, įdėkite grietinės ir gerai išmaišykite.

Lipdykite kotletus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų