Pereiti į pagrindinį turinį

Užkandėlė su ožkos sūriu

2016-05-04 14:45
DMN inf.

Daugumai įprasta patiekalus gardinti sūriu, tačiau dažniausiai naudojamas karvės pieno produktas. Šį kartą siūlome pasigaminti šiek tiek egzotiškesnį variantą – užkandėlę su ožkos sūriu.

Pixabay nuotr.

Reikės:

ožkų sūrio,

šaldytos sluoksniuotos bemielės tešlos,

saujelės garžgarstės,

vyšninių pomidorų,

balzaminio acto,

medaus,

aliejaus,

druskos.

Gaminimas:

Sluoksniuotos tešlos lakštus atšildykite ir supjaustykite norimo dydžio ir formos gabaliukais. Ant jų uždėkite ožkų sūrio, ant jo užpilkite nedaug medaus ir 15 min. pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Salotas suplėšykite, perpus supjaustykite pomidorus, pabarstykite druska, pipirais, pašlakstykite aliejumi ir actu ir patiekite su karšta užkandėle.

Alyvuogių mėgėjai, galite užkandėlę pagardinti jomis.

Skanaus!

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų