Pereiti į pagrindinį turinį

Varškės spurgos su migdolais (originalus receptas)

2013-07-06 01:12
Varškės spurgos su migdolais (originalus receptas)
Varškės spurgos su migdolais (originalus receptas) / Ievos Jonelytės - Arlauskienės nuotr.

Portalo kaunodiena.lt skaitytojas jaunasis kulinaras Paulius Strasevičius šiandien siūlo pasigaminti varškės spurgų su migdolais. Reikės: 500g varškės;4 kiaušinių;5 šaukštų cukraus;3 šaukštelių vanilinio cukraus;1 šaukštelio sodos;1 šaukštelio acto;Migdolų (pagal skonį);Cukraus pudros;Aliejaus kepimui;1-2 stiklinių miltų; Gaminimas: 1. Į indą įmušame kiaušinius, suberiame cukrų ir viską gerai išplakame plaktuvu.2. Sudedame varškę. Kitame inde sodą nugesiname actu.(Pilame sodą ir actą, maišome tol, kol putoja ir beriame į varškės masę).3. Dedame miltus ir viską ranka maišome, minkome. Tuomet patikriname, ar tešla limpa į vieną gumulą. Jei ne, įberiame dar miltų.4. Pilame aliejų į puodą ir laukiame tol, kol įkais. Kol kaista aliejus, į lėkštę įpilame truputį aliejaus ir rankomis ją ištepame.5. Su aliejumi išteptomis rankomis imame dalį tešlos ir pirštais nuo viršaus suspaudžiame mažas spurgytes. Prieš kepimą, dar pagražiname jas.6. Dedame kepti į aliejų. Kepame tol, kol gerai iškeps. Patiekiame su migdolais ir cukraus pudra. Skanaus

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų