Receptas 4 asmenims.
Reikės:
700 g vištienos filė,
2 rausvųjų svogūnų arba 300 g šviežių nedidelių svogūnėlių,
230 pievagrybių,
300 g vyšninių pomidorų,
2–3 paprikų,
druskos, pipirų,
3–4 šaukštų aliejaus.
Padažui:
1/2 stiklinės terijakio padažo,
1/2 citrinos nutarkuotos žievelės,
žiupsnelis pipirų.
Gaminimas:
1. Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, ištepkite aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir suverkite ant keturių iešmelių.
2. Daržoves taip pat patepkite aliejumi, apibarstykite druska ir suverkite ant iešmelių. Kepkite apie 15 min. ant vidutinės kaitros ant kepsninės. 3. Sumaišykite padažui skirtas sudedamąsias dalis iki vientisos masės ir patiekite su iešmeliais.
Receptą Jums dovanoja ZZZ.lt.
Nusipirkite viską, ko reikia šiam pateikalui pagaminti vieno mygtuko paspaudimu interneto parduotuvėje www.zzz.lt
Naujausi komentarai