Pereiti į pagrindinį turinį

Vitaminų šaltinis iš vaisių salotų

2014-03-13 14:35
DMN inf.
T.Urbelionio/BFL nuotr.

Nepriklausomai nuo metų laiko, organizmui visuomet reikia vitaminų. Geriausias būdas jų gauti - valgyti šviežius vaisius. Vaisius ir uogas galite rinktis įvairias, tačiau nepamirškite, kad mūsų siūlomose vaisių salotose būtinai turi būti obuolių. Juk obuoliai, tai ne tik sveikatos, bet ir grožio šaltinis.

Reikia:
3 obuolių,
1 kriaušės,
1 apelsino,
1 mandarino,
0,25 stiklinės majonezo,
0,25 citrinos,
1 šaukštelio miltinio cukraus,
druskos pagal skonį.

Nuplaukite ir nulupkite obuolius, kriaušę, apelsiną ir mandariną, supjaustykite skiltelėmis. Apibarstykite viską miltiniu cukrumi, truputį pasūdykite ir sumaišykite su majonezu ir citrinos sultimis. Sudėkite į salotinę, apibarstykite šiaudeliais supjaustyta apelsino žievele, papuoškite salotas tais pačiais vaisiais, virtomis džiovintomis slyvomis, vynuogėmis ir uogomis.

Salotos valgomos su šalta kepta arba virta mėsa, jautiena, aviena, paukštiena arba žvėriena, tačiau tinka ir kaip atskiras patiekalas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų