Paprasčiau nebūna! receptas, tinkamas ir užkandžiauti, ir pavalgyti, ir kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų – žiediniai kopūstai. Išmėginkite patys.
Reikės:
400 g žiedinių kopūstų,
100 g sviesto,
1 arbatinio šaukštelio kmynų,
1 svogūno,
1 arbatinio šaukštelio kario,
pusės arbatinio šaukštelio kalendros,
druskos ir pipirų – pagal skonį.
Žiedinius kopūstus virkite pasūdytame vandenyje apie penkias minutes. Nusausinkite. Įkaitinkite keptuvę, ištirpinkite sviestą. Sudėkite smulkinto svogūno. Pakepinkite 3-4 minutes. Po to sudėkite smulkintą žiedinį kopūstą ir prieskonius: karį, kmynus, kalendrą, pipirus ir druską. Viską išmaišykite ir troškinkite apie dvidešimt minučių. Skanaus!
Naujausi komentarai