Pereiti į pagrindinį turinį

Avižinių dribsnių paplotėliai


Žiemos receptas

Kaunietė gydytoja Irena Karalkevičienė siūlo skaitytojams sveiką patiekalą, kurio receptą gavo iš vienos senolės.

1 stiklinė avižinių dribsnių,

1,5 stiklinės vandens,

1 kiaušinis,

1 svogūnas,

prieskonių, aliejaus.

Dribsnius, užpiltus vandeniu, palaikyti dvi valandas. Po to įmušti kiaušinį ir įmaišyti supjaustytą svogūną, paskaninti mėgstamais prieskoniais. Suformuotus paplotėlius kepti aliejuje. Prie jų tinka pomidorų padažas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų