Pereiti į pagrindinį turinį

D.Britanijoje nusikaltėlius gaudo Betmenas

2013-03-06 23:59

Betmeno kostiumą vilkintis vyras vidury nakties įžengė į vieną Didžiosios Britanijos policijos nuovadą ir, perduodamas jiems vieną įtariamą nusikaltėlį, pareiškė pareigūnams: "Šitą sučiupau jums!"

Anglijos šiaurinės dalies Vakarų Jorkšyro grafystės policija suglumo, kai mįslingas kovotojas su nusikalstamumu ketvirtadienį paryčiais pristatė įtariamąjį į nuovadą Bradfordo mieste.

Kruopščiai pasiūtą komiksų herojaus kostiumą, įskaitant kepurę su šikšnosparnio ausytėmis, dėvintis vyras, perdavęs ieškomą asmenį, "tuojau pat dingo naktyje kovoti su nusikalstamumu ir nusikaltėlių baime Bradforde", nurodė Vakarų Jorkšyro policija.

Pareigūnai paviešino nuovados vaizdo kamerų įrašą, kuriame matomas kresno sudėjimo kaukėtas vyras, įžengiantis į policijos skyrių, vesdamas sučiuptą įtariamąjį.

Policija nurodė, kad tas 27 metų vyras buvo ieškomas dėl kelių nusikaltimų, o dabar jam pateikti kaltinimai dėl vogtų daiktų laikymo ir sukčiavimo.

"Asmuo, atvedęs ieškomą vyrą į nuovadą, vilkėjo Betmeno kostiumą, – sakė vienas policijos atstovas. – Jo tapatybė lieka nežinoma."

Bradfordo Bataršau rajono policija šį incidentą aprašė savo svetainėje socialiniame tinkle "Facebook". Jis taip pat buvo nufilmuotas nuovados apsaugos kamerų.

Paskelbus šią žinią, socialiniuose tinkluose užvirė diskusijos dėl mįslingo kovotojo su nusikalstamumu tapatybės. Kai kurie kėlė prielaidą, kad jis tikriausiai pažinojo įtariamąjį, nes atvestas vyras menkai tesipriešino.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų