Pereiti į pagrindinį turinį

G.Depardieu apie "liūdną" Prancūziją ir mokesčius

2013-03-19 23:59

Pavadindamas Prancūziją liūdna vieta, kuriai vadovauja vyriausybė be įkvėpimo ir kur žmonėms viskas jau "įgriso", aktorius Gerard'as Depardieu šeštadienį pažėrė savo buvusiai tėvynei nemenką dozę kritikos, tačiau neigė, kad paliko ją dėl mokesčių.

Interviu Belgijos televizijai "Notele", kuris buvo nufilmuotas šeštadienį ir turi pasirodyti svetainėje www.notele.be, 63 metų aktorius sakė, kad Prancūzijos problema pirmiausia yra "energijos trūkumas".

"Prancūzija yra liūdna ir aš galvoju, kad prancūzams viskas įgriso. Įsitikinimų trūkumas ...Atrodo, kad vyriausybė nežino, kaip dirbti savo darbą", – pareiškė jis.

Kalbėdamas apie Prancūzijos prezidentą Francois Hollande'ą jis sakė: "Tai jo pirmas kartas, jis niekada nėra dirbęs ministru. Jis turėjo tik Korezą, kuris išgyvena deficitą."

Korezas yra regionas šalies centro provincijoje, kur F.Hollande'as pradėjo savo politinę karjerą.

G.Depardieu praėjusių metų pabaigoje suglumino ir supykdė prancūzus bei politikus, kai priėmė prezidento Vladimiro Putino pasiūlymą dėl Rusijos pilietybės ir gavo naująjį pasą. Daugelis tai laikė aktoriaus atsisakymu mokėti mokesčius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų