Pereiti į pagrindinį turinį

Į šventę – paglostyti Zoologijos sodo gyvūnų

2012-05-11 19:00
Į šventę – paglostyti Zoologijos  sodo gyvūnų
Į šventę – paglostyti Zoologijos sodo gyvūnų / Evaldo Butkevičiaus nuotr.

Šeštadienio vidurdienį Zoologijos sodas Kaune kviečia į vasaros sezono atidarymo šventę. Visų svečių laukia muzikinė programa, žaidimai, gyvūnų pasirodymai, prizai ir siurprizai.

Gausioms šeimoms skirtoje šventės dalyje bus apdovanota „Metų gausi šeima“ ir koliažo konkurso „Mano šeima“ laimėtojai.

Šventinę nuotaiką garantuos Kauno 1-osios muzikos mokyklos pučiamųjų instrumentų orkestras. Karilė Baltrušaitis pademonstruos savo kalbančios papūgos Aros sugebėjimus.

Šunų dresūros ir sporto centras „Nasrai“ mažuosius žiūrovus stebins šunimis, kurie moka ne tik greitai landžioti pro trenerių kojas, bet ir susivynioti į patiesalą, eiti atgal, nusilenkti žiūrovams. „Planuojame apie pusvalandžio valandos trukmės pasirodymą“, – pasakojo „Nasrų“ trenerė Erna Valčiukienė.

Šventėje vaikai turės galimybę paglostyti roplius. Jie, o taip pat tarakonai, gyvalazdės, vorai, įvairūs graužikai bus įkurdinti Zoologijos autobuse.

„Gyvalazdę paimsime ant rankų ir leisime ją paliesti“, – pasakojo Zoologijos sodo reklamos vadybininkė Rasa Jautakienė.

Bus galima pasijuokti iš laisvai po Zoologijos sodą lakstančio prijaukinto beždžioniuko Munčio pokštų ir iš arti stebėti, kaip jis valgo. Vaikai patys jam galės paduoti sodo darbuotojų šiam augintiniui skirtų skanėstų.

Buvo planuojama, kad apatinėje Zoologijos sodo dalyje turėjo laisva vaikštinėti vietnamietiška kiaulaitė Pupytė, tačiau ji šventę greičiausiai turės praleisti, nes ėmė sirguliuoti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų