Pereiti į pagrindinį turinį

Išgarsino besimylinčią porelę

2013-04-12 23:59

Viena australų pora ketvirtadienį išgarsėjo socialiniuose tinkluose, kai buvo paviešinta projekto "Google Street View" nuotrauka, kurioje jiedu matomi besimylintys vienoje užmiesčio pakelėje, nors iškart buvo pareikšta abejonių, kad tas kadras buvo surežisuotas.

Nuotraukoje, kuri vėliau buvo cenzūruota "Google", porelė matoma palinkusi ant sidabrinio sedano kapoto prie Kunigaikščio plento Kito miestelio Pietų Australijos valstijoje.

Vyras matomas nusmauktais šortais, o moteris, regis, mojuojanti pro šalį važiuojančiam "Google Street View" automobiliui.

Šią nuotrauką pirmas paviešino vienas socialinio tinklo "Reddit" vartotojas, bet Australijos žiniasklaidos kanalai nutarė, kad ši pikantiška scena veikiausiai buvo suvaidinta.

Kitas "Reddit" vartotojas "benxology" pareiškė, kad toje nuotraukoje matoma "aš ir mano panelė".

"Matėme "Google" automobilį pakeliui į Adelaidę prieš porą metų. Padidinau greitį, aplenkiau automobilį ir pozavau su (alumi) "Corona" rankoje, – teigė jis. – Pažymėjau tą vietą (žemėlapių programoje "Google Maps"), kad prisiminčiau, kur tai nutiko, tačiau taip ir neradau jos... Nuostabu!"

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų