Pereiti į pagrindinį turinį

Jungtuvių ceremoniją lydėjo orkestro garsai

2009-07-04 23:59
Tradicija: ant ką tik sutuoktos poros galvų pažiro rožių žiedlapiai.
Tradicija: ant ką tik sutuoktos poros galvų pažiro rožių žiedlapiai. / Nerijaus Jankausko nuotr.

Garsios pajūrio verslininkų poros bemaž šešerius metus trukusią draugystę pagaliau vainikavo iškilmingos jungtuvės.

Prabangių parduotuvių "Du broliai" bendraturtis ir vadybininkas palangiškis Andrius Jankauskas bei interjero rūmų "MadamW" bendraturtė klaipėdietė Vaiva Kunstmonaitė ypatingam gyvenimo žingsniui pasirinko Palangos Švenčiausios Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčią. Jaunuosius sutuokė parapijos klebonas Algis Genutis.

Nors besirenkančius į tuoktuvių ceremoniją pasitiko ne raudoni kilimai, tačiau rafinuotos prabangos nestigo – šalia bažnyčios "švartavosi" brangūs automobiliai, jos prieigose griežė iš klaipėdiečių muzikantų suburtas orkestras, o pasitempę padavėjai rūpinosi šampanu bei simbolinėmis vaišėmis.

Stebėti ceremonijos bei pasveikinti jaunųjų susirinko gausus būrys artimųjų ir bičiulių, tarp kurių buvo galima išvysti ir turtingiausiu Lietuvos žmogumi tituluojamą verslininką Bronislovą Lubį.

Šį trečiadienį uostamiesčio santuokų rūmuose kukliai susirašiusi pora dar bažnytinės ceremonijos išvakarėse tvirtino, jog tai laiko ypatingu išgyvenimu, esą nustelbsiančiu ir pačią vestuvių puotą.

Kaip ir žadėjo, nuo smalsuolių jaunieji po skėčiais nesislapstė ir mielai pozavo blykstėmis spragsintiems žurnalistams. Tačiau pasklidusių gandų, jog vestuvių iškilmes kels nuosavame name pajūryje, pora nebuvo linkusi patvirtinti.

Kaip prisipažino A.Jankauskas, kol kas povestuvinę kelionę teks atidėti bent pusmečiui – esą suplanuoti darbai veja vienas kitą, net iškart po vestuvių jaunajam darbo reikalais reikės išvykti į užsienį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų