Pereiti į pagrindinį turinį

"Kauno dienos" dovanos laukia žaidimo nugalėtojų

2010-01-31 12:52
Ištikimybė: dabar kiekvieną rytą Lina pasitinka ne tik su "Kauno diena", bet ir jos metinę prenumeratą primenančia kava.
Ištikimybė: dabar kiekvieną rytą Lina pasitinka ne tik su "Kauno diena", bet ir jos metinę prenumeratą primenančia kava. / Evaldo Butkevičiaus nuotr.

Kasdien, nepaisant šalčio, į redakciją atsiimti prizų užsuka 2009 m. prenumeratos žaidimo prizų laimėtojai. Viena jų – kaunietė Lina Jankauskienė, Šilainių poliklinikoje dirbanti radiologijos technologe.

"Tokia solidi pakuotė "Jacobs" kavos – man tikrai netikėta dovana, nors, gerai pagalvojus, gal ir nusipelniau jos – juk "Kauno dieną" skaitau jau ketvirtį amžiaus. Man buvo patraukli dienraščio prenumerata, pasirašant specialią sutartį, kai iš ją pasirašiusiųjų sąskaitos kiekvieną mėnesį nurašomi 23 litai. Tai patogu, nes nereikia iš karto mokėti už visą metinę laikraščio prenumeratą", – tvirtino S.Jankauskienė.

Kitų metų pradžioje gal ir jūsų lauks koks nors netikėtumas, jei dar šį mėnesį suskubsite tapti "Kauno dienos" prenumeratoriumi. Mat prenumeratoriams skirtame žaidime gali dalyvauti tik tie laikraščio skaitytojai, kurie prenumeruoja "Kauno dieną" visus metus, tačiau tai nereiškia, kad negalima prenumeratos skirstyti pusmečiais, ketvirčiais ar net mėnesiais. Svarbu tik tai, kad laikraštis būtų prenumeruojamas be pertraukos.

Taupydami pinigus kauniečiai gali užsisakytą dienraštį atsiimti redakcijoje – tokia "Kauno dienos" metinė prenumerata yra 120 litų pigesnė nei ta, kai laikraštis atnešamas į namus. Šia prenumeratos forma naudojasi ir daugybė miesto įmonių, įstaigų bei organizacijų, įsikūrusių miesto centre.

Verta žinoti ir tai, kad "Kauno dienos" prenumerata priimama ne tik redakcijoje (Kęstučio g. 86), bet ir "Kauno dienos" kioske (Vytauto pr. 23), "Kauno spaudos" kioskuose (šiuose kioskuose nesudaroma anksčiau minėta debetinė sutartis dėl prenumeratos) ar per spaudos platintojus, aptarnaujančius prenumeratorius jų gyvenamajame rajone.

Redakcijoje dar liko 2009 m. prenumeratos žaidimo prizų. Jei nežinote, ar esate tarp prizininkų, atidžiai perskaitykite Metų žaidimo laimėtojų sąrašą – gal patekote į 70-ies laimingųjų gretas. Sąrašas buvo išspausdintas sausio 16 d. (šeštadienio) "Kauno dienoje", 33 p.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų