Pereiti į pagrindinį turinį

„Kauno dienos“ skaitytojams – specialus sekmadienio numeris

2013-05-24 12:30
„Kauno dienos“ skaitytojams – specialus sekmadienio numeris
„Kauno dienos“ skaitytojams – specialus sekmadienio numeris / Artūro Morozovo nuotr.

Šią savaitę esami ir būsimi „Kauno dienos“ skaitytojai į rankas galės paimti ir specialų sekmadienio numerį.

Tiesa, tokios dovanos sulauks ne visi. Išskirtinį sekmadienio numerį jau šeštadienį gaus visi esami laikraščio prenumeratoriai. Taip pat – penktadienį ir šeštadienį, vykstant miesto šventei, užsiprenumeravusieji „Kauno dieną“ 2014-iesiems ir birželio mėnesio šeštadieniams (ši prenumerata kainuos tik 5 litus).

„O birželis turi net penkis šeštadienius, – pastebi “Kauno dienos„ rinkodaros projektų vadovė Dovilė Miknevičiūtė. – Visi užsisakiusieji “Kauno dieną„ birželio mėnesio šeštadieniams, gaus ir unikalų, sekmadienio, dienraščio numerį.“

„Kauno dienos“ sekmadienio numerį rasite tik dviejose Kauno vietose. „Kauno dienos“ pavėsinėje (kuri stovės tarp Centrinio pašto ir miesto savivaldybės) – per Kauno miesto dienų šventę penktadienį ir šeštadienį, prekybos miestelyje „Urmas“ esančiame Centriniame Kauno turguje prie pagrindinio įėjimo – šeštadienį. Užsisakyti dienraštį 2014-iesiems čia bus galima visą birželio mėnesį.

Pasak D.Miknevičiūtės, idėją išleisti sekmadienio numerį paskatino ne tik noras kauniečiams įteikti dovaną miesto gimtadienio proga, bet ir senųjų tradicijų pagerbimas.

Mat iki 1990 m. „Kauno tiesa“ (taip anksčiau vadinosi dienraštis), kaip ir kiti to meto laikraščiai, buvo leidžiama kasdien, išskyrus pirmadienį, tad sekmadienio pusryčius kauniečiai pradėdavo su laikraščiu.

„Kauno dieną“ 2014-iesiems galima užsisakyti ne tik „Kauno dienos“ pavėsinėje, prekybos miestelyje „Urmas“, bet ir įprastais būdais – redakcijoje, reklamos skyriuje Vytauto pr., per spaudos platintojus, „Kauno spaudos“ kioskuose arba portale kaunodiena.lt

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų