Pereiti į pagrindinį turinį

„Klaipėda“ džiazavo su miestiečiais

2009-05-08 09:00
Muzikaliai: visos linksmybės „Spaudos klube“ nesutilpo – šurmulio būta ir gatvėje.
Muzikaliai: visos linksmybės „Spaudos klube“ nesutilpo – šurmulio būta ir gatvėje. / Nerijaus Jankausko nuotr.

Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną „Klaipėda“ šventine nuotaika dalijosi su miestiečiais. Žurnalistai ir kavinė „Centro laikraštis“ visus pakvietė į jaukų bei muzikalų „Spaudos klubą“ Herkaus Manto gatvėje.

Kasdienius darbus „Klaipėdos“ komanda ankstyvą rytą aptarė gurkšnodama kavą ir ragaudama gardų tortą prie bendro stalo. Į balionais papuoštą šventės „štabą“ pačioje miesto širdyje netrukus pradėjo rinktis sveikintojai – vieni prisipažino perskaitę kvietimą laikraštyje, kiti atėjo pasilabinti išvydę spalvingą šurmulį.

„Spaudos klubą“ aplankęs Jevtihijus Mitrovas – vienas seniausių „Klaipėdos“ skaitytojų – žurnalistams tvirtino, kad jau 58 metus neįsivaizduoja savo dienos be laikraščio, kuriame randa aktualiausias naujienas, įdomias istorijas, gerai pažįstamus ir dar nematytus veidus.

Aštrios plunksnos linkėję klaipėdiečiai nepraleido progos pasiguosti, išsakyti savo rūpesčius. Būta sveikintojų, prisipažinusių, kad jau seniai svajojo akis į akį susitikti su korespondentais, kurių pavardės kasdien mirga laikraštyje. Vienas miestietis šypsodamasis atviravo, kad jaučia savotišką priklausomybę žiniasklaidos priemonėms: "Negaliu užmigti, kol internete neperskaitau šviežiausių naujienų".

„Klaipėdos“ žurnalistai visiems geros nuotaikos linkėjo kviesdami pasivaišinti kvapnia kava, dalijo praeiviams balionus ir naujausius laikraščio numerius.

„Spaudos klubas“ po vidurdienio virto džiazo uostu – prie kavinės savo talentus demonstravo Juozo Karoso muzikos mokyklos jaunieji virtuozai.

Į kavinę „Centro laikraštis“ jos idėjinis partneris dienraštis „Klaipėda“ paminėti Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos kvietė miestiečius ir pernai. Susitikimai su skaitytojais – jau daugelį metų puoselėjama laikraščio tradicija.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų