Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdiečio istorija sudomino Europą

2012-09-13 21:23
Klaipėdiečio istorija      sudomino Europą
Klaipėdiečio istorija sudomino Europą / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Kalėdų Seneliu save vadinančio klaipėdiečio Kosto Algimanto Bartkevičiaus žygis prieš „Sodrą“ sudomino vieną didžiausių Europos televizijos naujienų kanalų.

„Euronews“ parodė reportažą apie tai, kad klaipėdietis mėgina teisme įrodyti, jog dirbdamas Kalėdų Seneliu vos vieną mėnesį neturi mokėti mokesčių visus metus.

„Kalėdų Senelis atvyko į teismą! Lietuvoje žmogus, kuris įkūnydavo Kalėdų Senelį pastaruosius 30 metų, teigia, kad jis buvo priverstas imtis teisinių veiksmų ir metė iššūkį mokesčių sistemai“, – trečiadienį skelbė televizijos naujienų kanalas „Euronews“.

K.A.Bartkevičius išgarsėjo, kai dėl trijų tūkstančių litų, nuskaitytų iš jo sąskaitos, kreipėsi į teismą ir „Sodros“ reikalauja grąžinti pinigus.

Vyras įsitikinęs, kad nors ir buvo įregistravęs individualią veiklą, bet esą valstybė neturėjo teisės iš jo reikalauti valstybinio socialinio draudimo įmokų, nes jis negavo pajamų, o Kalėdų Seneliu dirbo labdaringais tikslais.

TV naujienų kanalas „Euronews“ veikia nuo 1993 metų. Šis tarptautinis naujienų kanalas yra transliuojamas visame pasaulyje ir yra rinkos lyderis vertinant pagal auditorijos dydį ir jos paplitimą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų