Pereiti į pagrindinį turinį

Lošėjai nelabai tiki lietuvių pergale prieš ispanus

2010-08-31 05:00
Susidomėjimas: svarbūs sporto renginiai kaitina lošėjų azartą.
Susidomėjimas: svarbūs sporto renginiai kaitina lošėjų azartą. / Nerijaus Jankausko nuotr.

Įsibėgėjantis pasaulio krepšinio čempionatas kaitina ir lošėjų aistras. Lažybų tarpininkai pastebi, jog už Lietuvos rinktinę tautiečiai stato veikiau iš patriotizmo, o ne tikėdamiesi jos pergalių.

Laikinai bendrovės "Top Sport" direktoriaus pareigas einančio Gintaro Staniulio teigimu, daugiausia lošėjų linkę manyti, jog čempionato laurai atiteks JAV atstovams. Antrąją vietą tarp favoritų užima Ispanijos rinktinė, o trečiojoje vietoje pagal statymus įsitaisė mūsų komanda.

"Bet čia jau turbūt patriotizmas suveikė. Pasirodo, optimistų dar yra", – juokavo pašnekovas.

Pasak G.Staniulio, pagal tikimybę laimėti pasaulio krepšinio čempionatą Lietuvos rinktinė yra 11 vietoje.

Jei čempionais taptų JAV atstovai, už šią komandą 100 litų pastačiusieji "Top Sport" klientai galėtų laimėti 145 litus, už ispanus, šių pergalės atveju, – 450, o už lietuvius – 7150 litų.

"Yra ir statymų, kad čempionato nugalėtojais taps koks Iranas ar Tunisas. Tokiu atveju su 1 litu gali laimėti 2000. Nors akivaizdu, kad šios komandos neturi jokių šansų, tačiau žmonės, sakyčiau, net ne laimę bando, o stato "ant durniaus", – mano laikinasis "Top Sport" vadovas.

Pašnekovo teigimu, nemažai lošėjų stato ir už atskirų pogrupių nugalėtojus. Štai D pogrupio, kuriame lošia ir Lietuvos komanda, lyderiais laikomi ispanai, C – graikai, B – amerikiečiai.

"Tendencijos, matyt, kaip visur. Žmonės stato už favoritus ir, žinoma, Lietuvos komandą", – antrino bendrovės "Orakulas" lažybų tarpininkas Justas Naulickas.

Pašnekovo pastebėjimu, daugiausia statymų, kad taps čempionato laimėtojais, sulaukia Ispanijos rinktinė, antroje vietoje – JAV komanda.

"Už mūsiškius lažinamasi simboliškai", – tvirtino J.Naulickas.

Lažybų tarpininko pastebėjimu, lošėjai nelabai tiki ir mūsų šalies atstovų pergale prieš ispanus.

"Bent jau prieš pirmąsias dvejas Lietuvos rinktinės varžybas žmonės statė už mūsų komandą, nes buvo tikri, kad ji laimės. Kai pradės žaisti su stipresniais varžovais, tikrai bus daugiau statančiųjų, kad mūsiškiai praloš. Taip jau yra, kad patriotizmas baigiasi tada, kai prasideda pinigai", – šypsojosi "Orakulo" atstovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų