Pereiti į pagrindinį turinį

Meilę rado ne televizijoje

2008-07-16 09:00

Meilę rado ne televizijoje

Pastaruoju metu net keliuose televizijos projektuose meilės ieškojęs klaipėdietis Justinas Antanaitis pagaliau ją rado. Tačiau ne televizijoje.

Pakraipa – normali

Pastarąjį mėnesį 21-erių renginių organizavimu užsiimantis jaunuolis dažnai šmėžavo televizijos realybės šou „Kitas“ bei „Meilės trikampis 5“.

Žiūrint šiuos televizijos produktus, dažnam žiūrovui kildavo klausimas, kokios vis dėlto pakraipos yra Justinas. Pats vaikinas paneigė bet kokias abejones.

„Esu normalios pakraipos, – ryžtingai pokalbį pradėjo J.Antanaitis, kuris dar žinomas ir Pangonio pavarde. – Neturiu nieko prieš seksualines mažumas, tačiau nepritariu visiems jų paradams, piketams ir viskam, kas susiję su viešuma. Paslapčiomis, nesiafišuodami tegul jie daro ką nori, tačiau viešumoje turi elgtis kaip pridera.“

Į eterį – dėl reklamos

J.Antanaitis tikino į televiziją pasukęs ne meilės vedamas, o norėdamas tik dar labiau pasireklamuoti.

„Nors renginių turiu pakankamai, tačiau jų niekada nebus per daug, – šmaikštavo Justinas. – Į realybės šou ėjau tik norėdamas pasireklamuoti, o išėjęs dar kartą supratau: meilės ieškoti reikia tikrai ne televizijoje.“

Po pasirodymo televizijoje Pangonis iš karto sulaukė keturių pasiūlymų organizuoti šventę.

Rado savo išrinktąją

„Po visų šių „pasilinksminimų“ radau tikrąją meilę. Susipažinome ne televizijoje. Kas ji – neišduosiu, tačiau pasakysiu, kad klaipėdietė“, – atviravo pašnekovas.

J.Antanaitis tik patvirtino, kad televizijoje galima susirasti gerą draugą, pašnekovą, tačiau meilės ten tikrai nerasi.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų