Pereiti į pagrindinį turinį

N.Zvonkė ruošiasi palikti ligoninę

2007-10-26 09:00

N.Zvonkė ruošiasi palikti ligoninę

Per pastarąsias dešimtį dienų net du kartus reanimacijoje pabuvojusi populiari dainininkė Natalija Zvonkė leidžia paskutines dienas Klaipėdos universitetinėje ligoninėje – ateinantį pirmadienį ji keliaus namo.

Paliko reanimacijos skyrių

Prieš porą dienų grupės “Yva” dainininkė ir LTV projekto “Lietuvos šokių dešimtukas” dalyvė iš reanimacijos skyriaus buvo perkelta į paprastą palatą.

Antrąkart, kaip ir prieš savaitę, moteris į reanimaciją buvo paguldyta dėl praėjusį pirmadienį patirtos traumos – alkūnės lūžio padarinių. Atsinaujinę krūtinės skausmai privertė gydytojus suabejoti, ar gerai užgijo traumos metu trūkęs N.Zvonkės plautis.

Gydytojų skųsti neketina

Pati dainininkė neatmeta tikimybės, kad trūkęs plautis, kurį teko dirbtinai ventiliuoti aparatūra, tėra alkūnės operacijos komplikacija.

“Girdėjau, kad taip gali atsitikti dėl neteisingai atliktos anestezijos, tačiau tokia prielaida sunkiai įrodoma. Bet kokiu atveju neketinu aiškintis ar reikalauti iš gydytojų materialinės kompensacijos.

Pastaruoju metu buvau nusilpusi, gyvenau itin aktyviai, tad visai tikėtina, kad buvo labai nusilpęs mano imunitetas. Pati kalta”, - pasakojo N.Zvonkė. “Dabar labiausiai laukiu, kol galėsiu atsigulti į savo namų lovą. Ligoninėje jau gerokai pabodo.

Žaizdos puikiai gyja, tad pasilikti ligoninėje ilgiau nėra dėl ko”, - apie dvi plaučių drenų paliktas žaizdas ir 15 centimetrų randą alkūnėje kalbėjo N.Zvonkė.

Tikisi draudimo išmokų

Dainininkei, kuri traumą patyrė šalia prekybos centro “Akropolis”, kai skubėdama prie automobilio paslydo ir parklupo, teko pasitraukti iš šou “Lietuvos šokių dešimtukas”, kuriame ji kelias savaites iš eilės buvo lyderė. Prieš traumą moteris apsidraudė gyvybę 300 tūkstančių litų, nes būgštavo, kad nesibaigiančios šokių repeticijos anksčiau ar vėliau gali baigtis dramatiškai.

Šiuo metu dar neaišku, kokią draudimo išmoką gaus N.Zvonkė, tačiau ji spėja, kad draudimo kompanija jai turėtų išmokėti ne vieną dešimtį tūkstančių litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų