Pereiti į pagrindinį turinį

Paskutinė "Kauno dienos" prenumeratos akcijos diena

2010-06-30 16:06
Suspėjo: D.Petrylienė ir S.Deveika, užsukę į "Kauno dienos" skelbimų skyrių besibaigiant metinei prenumeratos akcijai, dar suskubs panaudoti 75 litų vertės nuolaidų kuponą.
Suspėjo: D.Petrylienė ir S.Deveika, užsukę į "Kauno dienos" skelbimų skyrių besibaigiant metinei prenumeratos akcijai, dar suskubs panaudoti 75 litų vertės nuolaidų kuponą. / Tomo Raginos nuotr.

Šiandien finišuoja metinės "Kauno dienos" prenumeratos akcija, per kurią kiekvienas prenumeratorius gauna 75 litų vertės nuolaidų kuponą pirkti prekybos ir laisvalaikio centre "Mega".

Baigiantis akcijai, į "Kauno dienos" Skelbimų skyrių plūstelėjo atidėliojusių prenumeratą kauniečių banga. Tarp jų buvo ir kauniečiai Danutė Petrylienė bei Stanislovas Deveika, nepraleidę galimybės gauti dovanų 75 litų vertės nuolaidų kuponą, kuris galioja prekybos ir laisvalaikio centro "Mega" parduotuvėse "Monton", "Mosaic", "Vero moda", "Seppala", "Mada vaikams", Vision Express", "Laikrodžių stilius", "Winner sport", "Topo centras".

Verta atkreipti dėmesį į tai, kad "Topo centre" 75 litų nuolaida taikoma tik šioms prekėms: skalbyklėms, televizoriams, šaldytuvams, įmontuojamai technikai, namų kino sistemoms, nešiojamiesiems ir staliniams kompiuteriams, veidrodiniams fotoaparatams, žaidimų konsolėms. Nuolaidų kupono galiojimo laikas parduotuvėse "Monton" ir "Mosaic" baigiasi šiandien, o kitose – iki rugpjūčio 31-osios. Nuolaidos visose minėtose PLC "Mega"parduotuvėse taikomos tik nenukainuotoms prekėms. Nuolaida galima pasinaudoti tik vieną kartą ir tik vienoje pasirinktoje parduotuvėje.

"Nors vėlokai susigriebiau pasirūpinti metine "Kauno dienos" prenumerata, tačiau dar spėsiu nupirkti anūkei dovaną, panaudodama 75 litų vertės kuponą", – įsitikinusi D.Petrylienė. Panašiai kalbėjo ir S.Deveika, ketinantis pirkti dovaną jaunėliui sūnui. Kauniečių nebaugino tai, kad kuponas galioja tik tada, kai perki ne mažiau kaip 200 litų kainuojančią vieną prekę.

Dalis prenumeratorių itin patenkinti išlikusia galimybe už metinę laikraščio prenumeratą mokėti dalimis. Sudarius redakcijoje sutartį dėl mokėjimo po 16,50 lito už mėnesį, ši suma periodiškai atskaitoma iš asmeninės sąskaitos banke. Tai labai patogu ir taupu, nes nereikia iš karto mokėti visos metinės prenumeratos sumos – 198 litų.

Tiesa, sudarius sutartį, iš karto atskaitoma iš asmeninės sąskaitos už tris mėnesius į priekį, tačiau tai tik laikinas nepatogumas – kitų metų pabaigoje už tris paskutinius prenumeratos mėnesius nereikės mokėti.

Beje, norintieji prenumeruoti "Kauno dieną" šių metų pusmečiui, gali naudotis minėta mokėjimo lengvata – skirsis tik atskaitymo iš asmeninės sąskaitos dydis (23 litų per mėnesį).

Mikrorajonų gyventojai patenkinti laikraščio prenumerata spaudos kioskuose, nes jie įsikūrę arti labiausiai gyventojų lankomų vietų: poliklinikų, prekybos centrų ir panašių vietų, į kurias užsukama prieš darbą ar po jo.


Darbuotojai jūsų laukia

Primename, kad "Kauno dienos" metinė prenumerata šiandien dar priimama laikraščio skelbimų skyriuje (Kęstučio g. 86, I aukštas), redakcijos kioske (Vytauto pr. 23), išsikvietus tel. 302242, 302228 spaudos platintoją į namus.

Prenumerata priimama ir "Kauno spaudos", "Lietuvos spaudos" kioskuose bei internete (kaunodiena.lt ir prenumerata.lt). Tiesa, tokiais atvejais kuponą reikia atsiimti redakcijos skelbimų skyriuje arba redakcijos kioske.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų