Pereiti į pagrindinį turinį

Po vienu stogu su F.Taunyte

2009-06-17 23:59

Gydytoja, publicistė Filomena Taunytė, regis, žino atsakymus į visus klausimus. Atradusi savyje rašytojos talentą ji jau dalijosi mintimis apie devynis dešimtadalius laimės, mąstė, kiek sveria siela, ieškojo laimingo senelių gyvenimo paslapčių. Naujoji jos knyga "Gyvenimas be stogo" – tema, be kurios nebepraeina nei valstybės vyrų ir moterų kasdienybė, nei paprastų kaimynų susitikimai, – apie krizę.

Gydytoja, daugiausia dėmesio skirianti liaudies medicinai ir alternatyvioms gydymo priemonėms, šįkart siūlo būdus, kaip reikėtų pasirūpinti savo dvasine ir fizine sveikata. Humoro jausmo nestokojanti gydytoja šįkart aiškina, ką reiškia gyventi be stogo – tiesiogine ir perkeltine prasme: netekus būsto ar dėl melagingos reklamos sudrumstu protu. Autorė išskirtinį dėmesį skiria vaistams ir įspėja apie negalavimus, sveikatos sutrikimus, kurie gali ištikti patikėjus stebuklinga brangių vaistų galia.

"Būna stebuklų, bet stebuklai visada įvyksta ne ten, kur tikimasi", – sako F.Taunytė ir siūlo visų pirma vadovautis sveiku protu bei senovės išmintimi, sukaupta per ilgus amžius ir laiko patikrinta.

Šiandien visi F.Taunytės gerbėjai ar tik girdėję apie ją turės galimybę akis į akį pasimatyti su rašytoja ir ne tik gauti autografą ant naujosios jos knygos, bet ir užduoti klausimų. Susitikimas su F.Taunyte – Kauno apskrities viešojoje bibliotekoje (Radastų g. 2, salė) birželio 17 d. 17 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų