Pereiti į pagrindinį turinį

Prenumeratos akcija – su malonia staigmena

2010-06-02 09:24 diena.lt inf.
Ištikima: B.Petrauskienė prenumeruoja dienraštį apie 40 metų.
Ištikima: B.Petrauskienė prenumeruoja dienraštį apie 40 metų. / Tomo Raginos nuotr.

Įsibėgėjo metinė "Kauno dienos" prenumeratos akcija, per kurią kiekvienas prenumeratorius gauna dovaną – pirkinių kuponą prekybos ir laisvalaikio centre "Mega".

Kaunietė Veronika Krasinskienė, užsukusi į "Kauno dienos" skelbimų skyrių pasidomėti prenumeratos akcijoms būdingomis staigmenomis, buvo patenkinta išlikusia galimybe už metinę laikraščio prenumeratą mokėti dalimis.

"Sudarius redakcijoje sutartį mokėti po 16,50 lito per mėnesį, ši suma periodiškai atskaitoma iš asmeninės sąskaitos banke. Tai labai patogu ir taupu, nes nereikia iš karto mokėti visos metinės prenumeratos sumos – 198 litų. Tiesa, sudarius sutartį, iš karto atskaitoma iš asmeninės sąskaitos už tris mėnesius iš anksto, tačiau tai tik laikinas nepatogumas – kitų metų pabaigoje už tris paskutinius prenumeratos mėnesius nereikės mokėti", – aiškino V.Krasinskienė.

Beje, norintieji prenumeruoti "Kauno dieną" šiam pusmečiui gali naudotis minėta mokėjimo lengvata – skirsis tik atskaitymo iš asmeninės sąskaitos dydis.

Kitas prenumeratoriams patinkantis akcijos momentas – 75 litų vertės nuolaidų kuponas pirkti prekybos ir laisvalaikio centro "Mega" (Islandijos pl. 32) parduovėse: "Monton", "Mosaic", "Vero moda", "Seppala", "Mada vaikams", "Vision Express", "Laikrodžių stilius", "Winner sport", "Topo centras".

Verta įsidėmėti, kad nuolaidos visose minėtose parduotuvėse taikomos tik nenukainotoms prekėms. Nuolaida galima pasinaudoti tik vieną kartą ir tik vienoje pasirinktoje parduotuvėje. Nuolaidų kuponas galioja iki rugpjūčio 31-osios, o parduotuvėse "Monton" ir "Mosaic" – tik iki birželio 30-osios.

"Tas 75 litų vertės kuponas – tai didelė ir labai netikėta "Kauno dienos" dovana, už kurią dėkoju. Ką pirksiu? Dar pagalvosiu", – kalbėjo dienraščio skelbimų skyriuje metine prenumerata 2010 m. pasirūpinusi Šilainių gyventoja Birutė Petrauskienė.

"Kauno dienos" metinės prenumeratos pabaiga – birželio 30-oji. Prenumerata priimama "Kauno dienos" skelbimų skyriuje (Kęstučio g. 86) ir redakcijos kioske (Vytauto pr. 23).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų