Pereiti į pagrindinį turinį

R.Šimukausko vestuvėse buvo ir žaliaakė Rūta

2013-07-01 23:59

Aktorius Ramūnas Šimukauskas vedė. Kaip jaučiasi buvusi jo draugė, garsiausia Lietuvoje žaliaakė, nėra jokia paslaptis – žurnalistė Rūta Mykolaitytė rengė reportažą šių vestuvių tema. Ašarų jos akyse nepastebėta.

38-erių aktorius savo išrinktąją, 29-erių Kauno kino studijos vadybininkę Robertą Taraškevičiūtę pamilo darbe. "Tai Dievo, arba likimo, pirštas. Su Roberta esame pažįstami šešerius metus, bet atėjo laikas, kai į vienas kitą pradėjome žiūrėti kitomis akimis. Tai atsitiko prieš metus", – pasakojo R.Šimukauskas. Panašiu metu, pernai balandį, buvo pranešta apie nutrūkusias R.Šimukausko ir R.Mykolaitytės sužadėtuves.

R.Šimukausko tuoktuvių liudytojais buvo Kauno lėlių teatro aktorius ir režisierius Andrius Žiurauskas ir jaunosios draugė Karolina Lušaitė. Roberta po vestuvių pasirinko būti Šimukauskiene. "Norėjau tradiciškai skambančios vyro pavardės", – po ceremonijos paaiškino moteris.

Iš iškilmių salės jaunavedžiai pirmiausiai išėjo į balkoną. "Visus kviečiu į Arkikatedrą, ten bus Mišios", – gera nuotaika tryško R.Šimukauskas. Po to išėjęs pro rotušės duris jis dar kelis kartus energingai paskambino varpu. Išėjimas į balkoną ir skambinimas varpu – naujos kauniečių vestuvininkų tradicijos, įdiegtos Civilinės metrikacijos biuro vedėjo Kęstučio Ignatavičiaus. Aikštėje porą sveikino didelis susirinkusiųjų būrys. Jaunavedžiai noriai bendravo ir su žurnalistais.

Buvusio gyvenimo draugo ir jo išrinktosios atėjusi pasveikinti R.Mykolaitytė čia sakė atvykusi darbo reikalais – gyvenimo būdo televizijos laidai rengianti reportažą apie R.Šimukausko ir R.Taraškevičiūtės pasirengimą vestuvėms. "Ne, tikrai blogai nesijaučiu. Jei tai man draskytų širdį, manęs čia nebūtų", – šypsojosi R.Mykolaitytė. Ji sakė galinti tik patvirtinti po nutrūkusių sužadėtuvių savo pasakytus žodžius, kad R.Šimukauskas nuostabus vyras ir ištekėjusi už jo moteris bus laiminga.

Po tuoktuvių ceremonijos jaunavedžių pirštus papuošė juvelyro specialiai jiems nukaldinti aukso žiedai. "Tai senas auksas, gautas iš mūsų senelių papuošalų", – rodė žiedus pora. Jaunosios žiedas dar buvo papuoštas mažu deimantu.

Vakare naujoji šeima su artimaisiais šventė restorane "Gralis", puotoje dayvavo apie 50 žmonių. Dar prie rotušės paklaustas, kiek jam kainuos vestuvių ceremonija, R.Šimukauskas nusijuokė: "Priklauso nuo to, kiek svečiai išgers alkoholio." Paskui abu jaunavedžiai rimtai konstatavo, kad jiems vestuvės neatsiėjo pigiai. "Geriau jau daugiau nesituokti", – šypsojosi jie.

Pora sako vasarą tuoktuvėms pasirinkusi dėl gražaus metų laiko. "Nereikia nuomotis jokių kailinių, užtenka frako ir suknelės", – vėl juokavo R.Šimukauskas. Nuotaka sakė ketinusi siūdintis suknelę pas siuvėją, bet, radusi jai patikusią, nusprendė geriau išsinuomoti.

Po vestuvių puotos jaunavedžiai žada išvykti kur nors į Pietų kraštus. "Tai bus daugiau atostogos. Dar nežinome kur, bet kur nors, kur šilta jūra", – kalbėjo Šimukauskai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų