Pereiti į pagrindinį turinį

Studentė: prenumeruoju „Kauno dieną“ ne tik dėl dovanų

2013-06-27 18:00
Studentė: prenumeruoju „Kauno dieną“ ne tik dėl dovanų
Studentė: prenumeruoju „Kauno dieną“ ne tik dėl dovanų / Artūro Morozovo nuotr.

Dar neužsisakėte „Kauno dienos“ kitiems metams? Keista. Juk iki prenumeratos akcijos pabaigos liko vos kelios dienos, ir vargu ar bus antrą kartą šiemet pasiūlyta tokia žema laikraščio metų prenumeratos kaina.

Kaina – dar ne viskas. Kiekvienas „Kauno dienos“ prenumeratorius kartu su dienraščiu per metus gaus tokius nemokamus žurnalus kaip „Sveikata“, „Eurolyga“, „Verslas. Lyderiai“, „Kur studijuoti?“, „Vasaros gidas“, „Kaimynai“ ir kitus nuolat įvairiomis progomis leidžiamus leidinius.

Kaip ir pernai, taip ir šiemet, dešimt šios prenumeratos akcijos dalyvių taps žaidimo prizininkais, kuriems netrukus bus įteiktos vertingos dovanos (įvairi buitinė technika). Žaidimo laimėtojai bus pakviesti į redakciją ne tik atsiimti dovanų, bet ir pamatyti iš arčiau, kaip atrodo laikraščio virtuvė – žurnalistų darbas.

„Kauno dienos“ rinkodaros projektų vadovė Dovilė Miknevičiūtė pataria visiems prenumeratoriams saugoti nenutrūkstamos prenumeratos kvitus, nes jie metų pabaigoje taps Didžiojo metų žaidimo dalyviais. Šio žaidimo finale bus įteikta dar daugiau vertingų dovanų (pernai buvo įteikta net 200 dovanų).

„Aš prenumeruoju laikraštį ne todėl, kad tikiuosi dovanų, nors, tiesą sakant, tai vilioja. Tiesiog esu įpratusi nuo vaikystės matyti namie popierinį laikraštį, jį sklaidyti – tai daug maloniau, nei skaityti tekstus internete. Anksčiau “Kauno dieną„ prenumeruodavo tėvai, o dabar prenumerata rūpinuosi aš“, – aiškino VDU Humanitarinio fakulteto studentė Goda Veiverytė, paskutinėmis prenumeratos akcijos dienomis užsukusi į redakciją užsisakyti dienraščio kitiems metams.

„Kadangi esu atvirkštukas, tai ir “Kauno dieną„ skaitau ne nuo pirmo, o nuo paskutinio puslapio, kur visuomet randu įdomių įvairenybių, orų prognozę ne tik Lietuvai, o priešpaskutiniame puslapyje – horoskopus, kryžiažodžius, svarbias datas“, – stebino savo žiniomis apie dienraštį studentė, vartydama kiekvienam prenumeratoriui skirtą žurnalą „Gaminkime drauge“.

„O, – šūktelėjo Goda, – šiame žurnale, be receptų, yra ir tai, kas mane domina dar labiau – įdomi informacija iš pasaulio ir Lietuvos kulinarijos istorijos.“

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų