Pereiti į pagrindinį turinį

Troškinys su krabais

2009-09-15 23:59
DMN inf.

Rudens receptas

400 g farfalle makaronų,

nedidelė cukinija (apie 300 g),

300 g krabų mėsos,

50 g sviesto,

1 nedidelis svogūnas,

100 ml grietinėlės,

druskos, pipirų, petražolių.

Cukiniją neluptą supjaustyti labai plonomis riekelėmis (galiukus išmesti). Svogūną ir petražolę sukapoti ir nuolat maišant apkepti svieste. Suberti cukinijas, paskaninti druska, pipirais ir troškinti ant nedidelės ugnies – nepamiršti pamaišyti. Suberti krabų mėsą, supilti grietinėlę ir nedidinant ugnies užvirti. Tuomet sukrėsti al dente išvirtus makaronus, atsargiai išmaišyti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų