Pereiti į pagrindinį turinį

Vizbaro pilaitės princesei – „Kauno dienos“ prenumerata

2013-06-07 21:00
Vizbaro pilaitės princesei – „Kauno dienos“ prenumerata
Vizbaro pilaitės princesei – „Kauno dienos“ prenumerata / Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.

Specialaus sekmadieninio „Kauno dienos“ numerio herojė Lidija Graudinaitė-Kuodienė rytą galės vartyti kauniečių mėgstamą dienraštį – jai įteikta pusmečio prenumerata.

Prieš kelias dienas Vizbaro pilaitės princesė L.Graudinaitė-Kuodienė grįžo iš pajūrio. Poilsį Šventojoje jai ir dar būriui Kauno pensininkių suorganizavo bendruomenės centras „Girsta“. Savo pašto dėžutėje radusi „Kauno dieną“ L.Graudinaitė-Kuodienė nustebo – juk laikraščio ji kurį laiką jau neprenumeravo. Ir kitą rytą pašto dėžutėje radusi naują dienraščio numerį moteris nusišypsojo – matyt, laikraštis atkeliauja neatsitiktinai.

Žinomo tarpukario architekto Felikso Vizbaro viloje su jo šeima gyvenusi Lidija jau du dešimtmečius dienas leidžia ankštame daugiabučio bute. Ji visai to nesitikėdama atkreipė į save dėmesį, kai Lietuvos liaudies buities muziejui padovanojo savo išsaugotus vaikystės žaislus. Šie antikvariniai žaislai prieš 80 metų karaliavo F.Vizbaro vilos bokšte.

Prisiminimais apie pasakišką vaikystę vadinamojoje baltojoje pilaitėje su „Kauno dienos“ skaitytojais pasidalijusi Lidija dar kartą sulaukė žurnalistų skambučio. Moteris labai nudžiugo išgirdusi, kad iki metų pabaigos dienraštis atkeliaus į jos pašto dėžutę.

Mintis padovanoti garbiai kaunietei dienraščio prenumeratą „Kauno dienos“ darbuotojams kilo po to, kai ši išsitarė, kad straipsnio apie save gal ir nepamatys, nes laikraščio neužsisako. Anksčiau L.Graudinaitė-Kuodienė nė dienos neapsieidavo be pagrindinio miesto laikraščio. 86-uosius metus einančiai kaunietei įdomiausios – kultūros temos.

„Kauno dienos“ rinkodaros projektų vadovės Dovilės Miknevičiūtės teigimu, stengiamasi, kad senjorams, studentams ir neįgaliesiems dienraštis būtų prieinamas, todėl jiems ištisus metus vieno mėnesio prenumerata kainuoja 21 litą.

Šiuo metu vyksta prenumeratos akcija, dienraščio prenumerata 2014 m. visiems fiziniams asmenims kainuoja 198 litus, tai yra, 16,5 lito per mėnesį. Be to, kol vyksta akcija, prenumeratoriai gauna specialų receptų žurnalą ir turi galimybę dalyvauti žaidime, kuriame 10 nugalėtojų gaus vertingus buitinės technikos prizus.

Taigi, verta laikraštį užsisakyti iki birželio 29 d., nes vėliau, pasibaigus akcijai, metinė prenumerata kainuos 276 litus.

Užsisakyti laikraštį į namus gali ne tik gyvenantieji Kaune, bet ir kitų miestų bei rajonų gyventojai. Skaitytojų patogumui, be įprastų prenumeratos priėmimo vietų, per akciją šeštadieniais prekybos miestelyje „Urmas“ prie Raudonojo pasažo veikia „Kauno dienos“ prenumeratos kioskas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų