Pereiti į pagrindinį turinį

Žirnių sriuba

2009-11-12 23:59
DMN inf.

Rudens receptas

1 svogūnas,

1 bulvė,

100 g šoninės,

100 g saliero gumbo,

1 dežutė konservuotų žirnių ir morkų,

100 g porų,

petražolės lapelių ar kitų mėgstamų prieskoninių žolelių,

1 l daržovių sultinio,

druskos, šviežiai maltų pipirų, muškato,

skilandžio.

Svogūną, bulvę, saliero gumbą, šoninę supjaustyti šiaudeliais. Poro žaliąją dalį supjaustyti smulkiais žiedeliais. Svogūną ir šoninę šiek tiek pakepti, suberti į puodą. Ten pat suberti ir bulves, salierą, porus, žirnelius, morkas, supilti sultinį. Viską virti apie 5 min. Tada suplakti smulkintuvu. Galiausiai suberti norimą kiekį smulkiai supjaustyto skilandžio ir susmulkintus petražolės lapelius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų