Rudens receptas
1 svogūnas,
1 bulvė,
100 g šoninės,
100 g saliero gumbo,
1 dežutė konservuotų žirnių ir morkų,
100 g porų,
petražolės lapelių ar kitų mėgstamų prieskoninių žolelių,
1 l daržovių sultinio,
druskos, šviežiai maltų pipirų, muškato,
skilandžio.
Svogūną, bulvę, saliero gumbą, šoninę supjaustyti šiaudeliais. Poro žaliąją dalį supjaustyti smulkiais žiedeliais. Svogūną ir šoninę šiek tiek pakepti, suberti į puodą. Ten pat suberti ir bulves, salierą, porus, žirnelius, morkas, supilti sultinį. Viską virti apie 5 min. Tada suplakti smulkintuvu. Galiausiai suberti norimą kiekį smulkiai supjaustyto skilandžio ir susmulkintus petražolės lapelius.
Naujausi komentarai