Į naujus verslo vandenis nėrusi profesionali ir garsių Lietuvos moterų pamėgta visažistė Sandra Svirčinskaitė juokauja, kad iš grožio srities ji nukeliavo į maisto grožio sritį. Kaune įsikūrusios „Carolina“ makiažo studijos bendrasavininkė pasakoja, kad ši verslo idėja kilo iš meilės geram maistui ir noro valgyti tik kokybiškus produktus. Moteris atskleidė, kad tokia parduotuvė buvo sena jos svajonė, kurią pagaliau pavyko įgyvendinti.
„Dabar jau kelis mėnesius gyvenu gurmaniško maisto idėjomis ir gurmaniška „The Meat Point“ parduotuvėle, kurią atidarėme kartu su verslo partneriu Roku Gedvilu. Aš visada domėjausi geru ir kokybišku maistu, skaniais gurmaniškais patiekalais. Manau, šiomis dienomis, kai tikrai visi labai daug dirbame, esame nusipelnę gero, kokybiško ir skanaus maisto. Pas mus parduotuvėje sau mėgstamu produktų ras ir tikri gurmanai, ir mažiau gurmanišką maistą mėgstantys žmonės“, - pasakojo gurmaniškos parduotuvės bendrasavininkė S. Svirčinskaitė.
Vakaro metu susirinkusių svečių laukė įvairios staigmenos. Išskirtinio skonio ir kokybės produktus degustuoti kvietė maisto guru, grupės „ŽAS“ narys Gidonas Šapiro-Bilas, o prie maisto derantį vyną padėjo išsirinkti vyno ekspertė Lolita Klikūnaitė.
Pirmieji pasimėgauti gurmaniškos parduotuvės delikatesais galėjo tik kviestiniai svečiai, tarp kurių ir ne vienas žinomas žmogus. Renginyje apsilankė papuošalų kūrėja Natalija Martinavičienė su vyru, Neringa Mažeikienė, šokėjai Jūratė ir Česlovas Norvaišos, Mindaugas Balčiūnas, Neringa Mažeikienė, krepšinio treneris Vladas Garastas, daininkas Linas Adomaitis su žmona, komunikacijos specialistė Vaida Skaisgirė, verslininkė Inga Stumbrienė, TV3 kūrybos vadovas Arvydas Rimas, verslininkas Marius Amdur, stilistas Joringis Šatas, prodiuseris Gediminas Juodeika ir kiti.
Gurmaniškoje parduotuvėje „The Meat Point“ pirkėjai galės rinktis iš kelių dešimčių produktų asortimento. Čia galima rasti rankų darbo paplotėlių, ne vieną laimėjimą pelniusių alyvuogių aliejų, rankų darbo saldumynų, kumpelių, sūrių, aukštos kokybės ančių kepenėlių, paštetų, šviežios lietuviškos mėsos iš biodinaminio ūkio, alyvuogių, užtepėlių, daug produkcijos su itin gurmanų mėgstamais trumų grybais ir daug kitų produktų.
„The Meat Point“ parduotuvė – tarsi maža Ispanijos ir Italijos dalis, perkelta į Lietuvą. Mat, ant prekystalio ir lentynose gausu tikrų itališkų ir ispaniškų produktų, kurių atstovais Lietuvoje yra ši gurmaniška krautuvė.
Naujausi komentarai