Pereiti į pagrindinį turinį

Iki Jessicos Shy koncerto Kaune – savaitė: viskas, ką būtina žinoti

2024-08-23 14:37

Jessicos Shy šou pretenduoja tapti didžiausiu metų koncertu, kokį šiemet surengs lietuvių muzikos atlikėjai ir grupės. Iki vienintelio 2024-ųjų metų Jessicos Shy koncerto liko savaitė – grandiozinį metų šou dainininkė surengs priešpaskutinę vasaros dieną, rugpjūčio 30-ąją, Dariaus ir Girėno stadione Kaune. Šiandien paskelbta, kas pradės Jessicos Shy koncertą.

Jessicos Shy
Jessicos Shy / I. Gelūno/BNS nuotr.

Pirmasis scenoje karalius publikos mylimas Lukas Misiukevičius, žinomas kaip DJ Lukas Mi, dar vadinamas legendiniu Lietuvos hiphopo „beatmeiker'iu“.

Įspūdingo koncerto vakarą DJ Lukas Mi užkurs sukdamas funk, soul, rap ir disko muzikos plokšteles.

Vėliau į sceną liks grupė „Kamanių šilelis“ – minimalistinio indie folk muzikos stiliaus duetas su elektronikos prieskoniu.

Jų muzika – tai tas momentas, kai nedidelis pasaulis atrodo kaip niekad nesibaigianti visata, o prasmingi tekstai panardina į jaukią nostalgiją.

Savo įrašuose ir gyvuose pasirodymuose „Kamanių šilelis“ naudoja tradicinius artimų ir tolimų kraštų instrumentus – ukulėlę ar didžeridu, o kartais instrumentais tampa kasdieniai buitiniai daiktai.


Per pastaruosius dvylika kūrybinės veiklos metų duetas subūrė nemažą būrį gerbėjų tiek Lietuvoje, tiek kitose šalyse.

Kamilė ir Mantas žavi savo nuoširdumu, užkrečia jaunatviška ir džiugia energija, todėl kviečia ateiti pabūti kartu – šokti, linguoti ir pailsėti muzikoje.

Vakarą vainikuos Jessicos Shy šou – didžiausias karjeroje ir vienintelis dainininkės koncertas šiemet. Dainininkė atliks naujausias dainas ir albumo „Sutemos“ ir visus didžiausius savo hitus.

Šiemet muzikos asociacijos „M.A.M.A.“ apdovanojimuose triumfavusi Jessica Shy ruošia ypatingą koncertinę programą.

Atlikėja, nugalėjusi „Metų atlikėjos“, „Metų pop muzikos atlikėjos“, „Metų koncertinės atlikėjos“, „Metų albumo“, „Metų dainos“ ir „M.A.M.A. Top 40“ nominacijose – viso laimėjusi net šešis „M.A.M.A.“ apdovanojimus – gerbėjams dovanos nepakartojamą šou.

„Aš labai myliu savo klausytojus ir galbūt per mažai tą sakau. Tą dėkingumą rodau koncertuose, per nepamirštamas detales ir energiją, kuria dalinamės“, – sako Jessica Shy. „Nuoširdžiai kviečiu praleisti šį vasaros vakarą kartu. Tai bus vienintelė proga susitikti šiais metais ir vien dėl to, tai turės būti geriausias mūsų koncertas. Padarysime viską, kad taip būtų“.


Svarbi informacija

Kauno miesto savivaldybė pasidalijo svarbia informacija dėl koncerto.

„Renginio pradžia – 18 val., tačiau raginame atvykti bent keliomis valandomis anksčiau. Nuo 15 val., turintieji bilietus į koncertą, atvažiuoti viešuoju miesto transportu galės NEMOKAMAI! Tas pats galios ir po koncerto“, feisbuke pranešė miesto atstovai.

Anot jų, nuolatiniai autobusų ir troleibusų maršrutai kursuos dažniau. Taip pat organizuojami papildomi maršrutai: : „ST1“, „ST2“, „ST3“. Daugiau informacijos: https://stops.lt/kaunas/.

Atvyksiančius nuosavu transportu raginama naudotis Autobusų stoties ir Vienybės aikštės požeminėmis parkavimo vietomis, Kauno „Akropolio“, „Žalgirio“ arenos aikštelėmis, daugiaaukšte automobilių saugykla K. Donelaičio g. 65A

Po koncerto numatomi eismo ribojamai Parodos kalnu, tarp K. Petrausko gatvės ir Vytauto prospekto. Iškart po renginio nebus galimybės privažiuoti prie stadiono prieigų – šia arterija bus praleidžiamas tik viešasis transportas ir vietos gyventojai. Išsikviesti pavėžėjus galėsite Tunelio gatvėje, nusileidus nuo Dainų slėnio.

Besibaigiant koncertui – iš K. Donelaičio g. nebus galima sukti kairėn. Taip pat į kalną nebus galimybės pakilti atvažiuojant Vytauto prospektu. Pareigūnai užtvaromis pasitiks ir keliaujančius K. Petrausko g. bei Vydūno alėja. Vykstant renginiui į Perkūno alėją galės įvažiuoti tik dokumentus pateikę vietos gyventojai“, – detaliai tvarką nupasakojo savivaldybės atstovai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų