Pereiti į pagrindinį turinį

LRT Opus atidaro vasaros terasą Kaune

2015-05-04 15:15 diena.lt inf.
Facebook nuotr.

Mėgautis populiariais LRT Opus vasaros terasų renginiais bus galima jau ne tik Vilniuje ir Palangoje, kaip iki šiol, bet ir Kaune. Geriausių Kauno vasaros koncertų vieta tituluojamas Ryšių muziejaus prieglobstyje veikiantis „Ryšių kiemelis 837“ oficialiai tapo jau trečiąja LRT Opus terasa.

Jau šiandien prasidėjo pirmoji tiesioginė transliacija iš LRT Opus terasos Kaune. LRT Opus laidos iš Kauno transliuojamos ir šį antradienį, trečiadienį bei ketvirtadienį 15-19 valandomis. Jas ves žurnalistas ir didžėjus, pernai LRT „Auksine bite“ apdovanotas Richardas Jonaitis. „Džiaugiuosi, galėdamas akis į akį susitikti su LRT Opus klausytojais Kaune, kur, žinau, mūsų stotį mėgsta ir vertina. Susitikimai su klausytojais, be abejonės, įkvepia“, –  sako Vilnių į laikinąją sostinę keturioms dienoms iškeičiantis Richardas.
„Mūsų terasose kasmet atsiskleidžia daugybė įdomių, originalių ir kūrybingų jaunų lietuviškos muzikos grupių. Nuo pat pradžių stebėjome „Freaks On Floor“, „Gerai Gerai ir Miss Sheep“, Marko Palubenkos, MC Mesijaus ir kitų šalies muzikos šviesuolių kūrybą. Norinčių prisistatyti daugėja, todėl stipriname pajėgas ir plečiamės į Kauną. Tai mums labai svarbu, nes Kaunas – studentiškas miestas. O kam kitam, jei ne jaunam, žingeidžiam ir ieškančiam žmogui skirta „LRT Opus“ programa?“ – klausia LRT Opus vadovas Darius Užkuraitis.

„Kultūrai. Muzikai. Draugams. Šias vertybes puoselėjame nuo pat „Ryšių kiemelio 837“ atidarymo pradžios prieš trejus metus. Esame laimingi, kad darnios mūsų komandos suvokimas apie kultūros puoselėjimą atitiko nacionalinio transliuotojo kokybės standartus. Suvieniję jėgas dar stipriau įsitrauksime į kokybišką lietuviškos muzikos sklaidą, suteiksime erdvę pasirodyti kylantiems atlikėjams ir sieksime klausytojus dar aktyviau supažindinti su geriausia lietuviška muzika“, – pasakoja „Ryšių kiemelio 837“ vadovas Ignas Bubnys.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų