Quantcast

Masažo čempionate triumfavo panevėžietė

Hipnotizuojantys judesiai, romantiški aromatai ir muzika, merginos su viliokiškais apatiniais ir švelnus masažas – ne, čia ne jūsų vakaro planai, o vaizdas Kauno kolegijos aktų salėje ketvirtadienio popietę. Kolegijoje vyko jau penktasis Tarptautinis studentų masažo čempionatas.

Laimingiausia penktojo studentų čempionato pabaiga buvo Panevėžio kolegijos studentei Lauritai Dvoreckytei. Ji savo kolegijai pelnė jau ketvirtąjį čempiono titulą.

„Buvo mažytė viltis, kad galiu laimėti, bet tikrai to nesitikėjau“, – šypsojosi po pergalės mergina.

Antras liko svečias iš Klaipėdos universiteto – Romas Žilius, o šeimininkas Martynas Rugienius tenkinosi trečiąja vieta.

Čempionate susirungė apie 30 būsimųjų kineziterapijos ir SPA specialistų iš Kauno, Vilniaus, Panevėžio, Klaipėdos, Tartu (Estija), Daugpilio (Latvija) ir kitų miestų. Varžybos susidėjo iš dviejų dalių – klasikinio masažo ir laisvosios programos, kurios metu buvo galima demonstruoti pasirinktą masažo techniką, pavyzdžiui, ispaniško, havajietiško, japoniško, vibroakustinio, chiromasažo subtilybes.

Pasirodymus vertino komisija, sudaryta iš akademikų, kineziterapijos ir SPA pasaulio profesionalų, kurie dalyvius vertino pagal griežtus kriterijus – ar masažo aplinka jauki, higieniška, ar maloniai bendraujama su modeliais, ar masažas atliekamas taisyklingai.

Norintiems kitais metais sudalyvauti čempionate bent jau modelio vietoje, nebus taip paprasta. Kiekvienas dalyvis atsivežė savo modelius, išimtis buvo padaryta dešimčiai Nacionalinio Kauno dramos teatro aktorių, tarp jų Ridui Žirguliui, Artūrui Sužiedėliui, Sauliui Čiučeliui, Ugnei Žirgulei, Agnieškai Ravdo, teatro vadovui Egidijui Stancikui ir kitiems.

Komisijoje buvo ir Marius Jurgelaitis – pasaulio SPA čempionas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių