Pereiti į pagrindinį turinį

Naktinis gyvenimas atranda „Žalgirio“ areną – duris atvers Rampa

2024-07-16 17:37 diena.lt inf.

Kauno „Žalgirio“ arena ir Nemuno sala iki šiol dundėjo nuo krepšinio aistruolių bei muzikos gerbėjų keliamo triukšmo, o nuo šiol tą pajausti galės ir naktinio gyvenimo mylėtojai.

Organizatorių nuotr.

Kauniečius ir miesto svečius šokti iki paryčių nuo šiol kvies „Žalgirio“ arenos koridoriuose duris atverianti šokių muzikos erdvė – Rampa

„Žalgirio“ arenos užkulisiai šokių muzikos gerbėjus kvies aukštais standartais, nepriekaištinga kokybe bei Lietuvoje dar negirdėtais vardais, kurie Kaune lankysis skirtingų Rampos renginių serijų metu.

Kauno „Žalgirio“ arenoje turime daug unikalių vietų, kurių iki šiol nebuvome išnaudoję. Tai yra patalpos, kurios yra itin mėgstamos pasaulio reivo scenos, todėl nusprendėme pritaikyti jas ir įsitraukti į naktinį Kauno gyvenimą. Rampa iki šiol buvo tiesiog techninė patalpa, kurioje vyko pasiruošimas dešimčiai tūkstančių renginių, o dabar ji taps šokių aikštele“, – sakė renginių organizatorius Žilvinas Stankevičius.

Pirmoji pažintis su rampa laukia jau liepos 19 dieną. Nuo 23 valandos Rampoje lauks nepamirštama naktis su jaunomis, bet savo vardą jau užsitarnavusiomis ir universalumu, ekstravagantišku bei šokiruojančiu įvaizdžiu pasižyminčiomis užsienio atlikėjomis bei vietiniais šokių muzikos atlikėjais.

Kauną šokdins šokių muzikos divos

Vakarietiško techno, house, trance ir acid gerbėjai gali pasiruošti 90-ųjų, 2000-ųjų pradžios bei ateities vakarėlių dvasios pilnam vakarui – į Kauną atvyksta DANA MONTANA ir SUPERGLOSS.

DANA MONTANA. Iš Zaporožės Ukrainoje, per Belgiją – į klubinę sceną visame pasaulyje. Tokiu keliu ėjo universalumu ir 90-ųjų bei 2000-ųjų pradžios vakarėlių dvasios vedama Dana Montana. Šviežias, bet pagarbą jau užsitarnavęs scenos vardas pasirengęs nustebinti ekstravagantišku ir šokiruojančiu įvaizdžiu. Laukia muzikinė kelionė po house, hard house, trance ir kitus žanrus!

SUPERGLOSS. Dėl jau legenda tapusio HOR įrašo greitai išpopuliarėjusi vokietė techno pamilo vos atvykusi į Berlyną ir įkvėpimo semiasi iš nesenstančių 90-ųjų bei 2000-ųjų techno kūrinių. Pasiruoškite energingų techno, house ir acid garsų mišiniui, kuriame sklandžiai susijungia praeities ir ateities stiliai.

Kartu su damomis į šokių muzikos aikštelę išbėgs ir Lietuvoje jau taip pat gerai žinomi vietiniai vardai – Domeika, Issa ir Tourman.

„Kiekvienai Rampos sesijai užsienio atlikėjus rinksimės itin kruopščiai. Manau, kad pirmosios sesijos pasirinkimai yra labai aukšto lygio ir kauniečiai nenusivils“, – pridūrė Ž. Stankevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų