Pereiti į pagrindinį turinį

Primena: į Jessicos Shy koncertą autobusai veš nemokamai

2024-08-30 08:50 diena.lt inf.

Į šiandien Dariaus ir Girėno stadione vyksiantį atlikėjos Jessicos Shy koncertą keliausiantys kauniečiai kviečiami vykti nemokamais miesto autobusais. Po pasirodymo stadiono prieigose taip pat numatomi eismo ribojimai.

Jessica Shy
Jessica Shy / I. Gelūno / BNS nuotr.

Kaip nurodo miesto valdžia, koncerto bilietas prilygs viešojo transporto bilietui, jis galios ir po koncerto.

Skelbiama, kad prieš ir po renginio viešojo transporto autobusai kursuos dažniau, o suvaldyti srautus padės papildomi maršrutai – ST1, ST2, ST3.

Stadiono prieigose taip pat numatoma apriboti eismą. Pasak savivaldybės, baigiantis koncertui policija ribos eismą Parodos kalnu, tarp K. Petrausko gatvės ir Vytauto prospekto. Šia arterija bus praleidžiamas tik viešasis transportas.

Dar prieš baigiantis koncertui iš K. Donelaičio gatvės automobiliai bus nukreipiami į Žemaičių gatvę. Į kalną nebus galimybės pakilti atvažiuojant Vytauto prospektu. Policija užtvaromis pasitiks ir keliaujančius K. Petrausko gatve ir Vydūno alėja.

Į uždarytą Perkūno alėją galės įvažiuoti tik dokumentus pateikę vietos gyventojai.

Per kelerius metus Jessica Shy išpopuliarėjo taip, kad jos koncerto gerbėjai pasiruošę laukti metus – rugpjūčio 30-ąją Kaune vyksiantis pasirodymas yra vienintelis šiemet. Koncerto laukia ir pati žvaigždė, o sprendimas visas stadiono šviesas nukreipti į paskutinį vasaros penktadienį, anot Jessicos, buvo labai logiškas. „Priėmiau sprendimą ir išsikėliau tikslą šį koncertą padaryti patį geriausią, kitų turiu atsisakyti“, – sakė Jessica.

28-erių dainininkė nesikuklina, ir nėra ko. Kalbantis su Jessica Shy atrodo, kad ji puikiai supranta, kiek pasiekė sunkiu darbu ir talentu. Stadionas jai – nebe slėpynių labirintai, o netrukus išsipildysiantis troškimas.

„Man norisi, kad būtų nepriekaištinga, tiesiog wow. Noriu kelti kartelę aukščiau ir aukščiau. Noriu, kad koncertas įsimintinai atrodytų ne tik Lietuvos, bet ir pasaulio kontekste“, – kalbėjo dainininkė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų