Pereiti į pagrindinį turinį

Svarbi informacija IX forto lankytojams: pasikeitė bilietų pardavimo vieta

2024-08-19 16:01 diena.lt inf.

Kauno IX forto muziejus turi svarbių žinių lankytojams. Po pertvarkų bilietus į šį objektą galima įsigyti kitoje vietoje. Muziejininkai pasidalijo ir schema, kur rasti perkeltas kasas.

Muziejaus schema

„Nuo šiol Kauno IX forto muziejaus bilietų kasą rasite ne IX forte, o netoliese esančiame memorialinio komplekso pastate, kurio adresas Žemaičių pl. 73“, – informavo IX forto atstovai.

Jie pažymėjo, kad ir forto teritorijoje yra skiriamųjų ženklų, kurie padės orientuotis. „Atvykus į muziejaus teritoriją kviečiame sekti informacinius ženklus, kurie atlydės iki pat bilietų kasos. Baigus pirmąjį tvarkymo darbų etapą čia įrengtas erdvus informacijos centras, kur galėsite patogiai įsigyti lankytojo bilietą, daugiau sužinoti apie paslaugas, išsirinkti knygą ar suvenyrą“, – pridūrė muziejininkai.

BNS anksčiau skelbė, kad tvarkant IX fortą bus įrengta kavinė, knygynas, bus atnaujintos ekspozicijų salės. „Muziejuje po renovacijos taip pat atsiras nauja edukacijos zona, joje baldus ir akustinę pertvarą galima bus perstatyti pagal esamus poreikius. Bus atnaujinta ir kino salė, joje numatyta įrengti ir vietą garso bei vaizdo medžiagos sistemų valdymui“, – skelbė BNS.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų