Pereiti į pagrindinį turinį

Cirko jūrų liūtams – kasdien po 20 kg silkių

2014-04-07 09:53 diena.lt inf.
Organizatorių nuotr.

Balandžio 9 d. Kaune, Aleksote, prie „Maxima“ bazės, Lietuvos "VIP Cirkas" pradeda naująjį sezoną, kuris finišuos spalio mėnesį Vilniuje. Vienuolikos miestų gyventojai kvapą gniaužiančioje programoje pirmą kartą šalies kilnojamo cirko istorijoje išvys ir jūrų liūtus iš Argentinos.

Iš Pietų Amerikos kilę jūrų liūtai – šešerių metų elegantiškoji Bonny ir 16 metų išdaigininkas Boris – atvyks su garsia trečios cirko dinastijos dresuotoja iš Vokietijos Adriana Spindler ir jos vyru. Po gastrolių Monako elitui ir vieniems turtingiesiems Europos gyventojams, į Lietuvą atkeliaujanti aukščiausio lygio profesionalė Adriana su savo augintiniais parengė linksmą šou, kuris nepaliks abejingų nei suaugusiųjų, nei vaikų.

Juokdarys Borisas, nepaisant savo 350 kg svorio, yra puikus šokėjas ir pokštininkas. 170 kg svorio Bonny elgiasi kaip tikra dama.

Vokietijos "aristokratais" tapę jūrų liūtai žiūrovus pralinksmins žaisdami su kamuoliu, šokdami, krėsdami išdaigas ir, žinoma, gaudydami jų labai mėgstamas silkes: kiekvieną dieną naujiesiems "VIP Cirko" dalyviams iš Argentinos pasistiprinimui reikia po 20 kg silkių.

"Jie labai išrankūs, mėgsta ypatingą silkių rūšį, kurių ilgis negali būti didesnis nei 35 cm", – teigė nelengvai jūrų liūtams maitintojus radusi "VIP Cirko" bendraturtė Agnė Zobovienė.
Beje, poilsio akimirkomis jūrų liūtai plaukios čia pat netoliese įrengtame baseinėlyje, mėgausis saulute, nesibaimins lietaus, o su kartu jais galės nusifotografuoti visi smalsuoliai.

"Pernai komplimentus mums žarstę mažieji ir suaugusieji pamatys naują, bet dar įspūdingesnę programą, – tikino A. Zobovienė. – Pirmą kartą Lietuvos kilnojamojo cirko scenoje dalyvausiantys jūrų liūtai ir bus didžiausias šio sezono vinis."

Dvi valandas truksiantis šou, kuriame žiūrovai išvys ne tik jūrų liūtus, bet ir modernius klounus, Karibų piratus, kraują stingdančius ir linksmus ekvilibristinius pasirodymus, motociklais važinėjančius jau suaugusius meškučius Vipą ir Kviną, dešimtmetę Mykolo ir Agnės Zobovų dukrelę Mariją su katėmis, poniuką Žaibą Makviną ir dar daugybę numerių, vyks aukščiausius Europos sąjungos techninius bei saugumo reikalavimus atitinkančioje modernioje cirko palapinėje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų