Pereiti į pagrindinį turinį

Burgundiškasis Kauno choras kviečia į pirmąjį pasirodymą Kaune

2011-03-17 16:45
Burgundiškasis Kauno choras kviečia į pirmąjį pasirodymą Kaune
Burgundiškasis Kauno choras kviečia į pirmąjį pasirodymą Kaune / Mindaugo Vaičiulio (BFL) nuotr.

Burgundiškasis Kauno choras kovo 19 d. prisistatys savo gimtojo miesto publikai ir surengs išskirtinį koncertą. Tai bus pirmasis choro pasirodymas Kauno klausytojams, iki šiol Burgundiškojo choro pasirodymus stebėjusiems televizijos ekrane.

Gausybę simpatijų TV projekte „Chorų karai“ pelnęs ir konkurso favoritu tapęs choras prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ atliks naujausias savo dainas ir susitiks su gerbėjais. Apsilankę Burgundiškojo Kauno choro pasirodyme klausytojai galės ne tik išgirsti tokias jau pripažinimo sulaukusias dainas kaip „Mano kraštas“, „Kilk aukštai“, „The Time of My Life“, bet ir gauti choro atlikėjų autografų.

„Jaučiame nepaprastą kauniečių palaikymą konkurse, ir tai teikia atlikėjams pasitikėjimo savo jėgomis, – sako choro vadovė Danguolė Beinarytė. – Pirmasis koncertas skirtas padėkoti mūsų  gerbėjams iš gimtojo miesto. Ketiname jiems padovanoti pačias gražiausias dainas ir užkrėsti visus gera nuotaika.“

Projekte „Chorų karai“ dalyvaujantis Burgundiškasis Kauno choras siekia pakartoti pernykštę sėkmę konkurse. Pergalės atveju laimėtą sumą choras ketina skirti vasarą nuo škvalo nukentėjusiam Ąžuolyno parkui atsodinti.

Burgundiškasis choras į koncertą ir susitikimą su gerbėjais kviečia kovo 19 d., 17 val. „Megoje“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų