Pereiti į pagrindinį turinį

Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų

2012-08-30 20:02
Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų Centro policijos komisariate – aliarmas dėl sprogmenų

Ketvirtadienį apie vidurdienį Kauno Centro policijos komisariato darbą sujaukė žinia apie rastus sprogmenis.

Į įvykio vietą buvo iškviesti išminuotojai, komisariato teritorija Kęstučio gatvėje aptverta „Stop“ juosta. Iš pastato laikinai evakuoti žmonės.

Pirminiais duomenimis, sprogmenys rasti ketvirtajame pastato aukšte.

„Nuo lubų komisariate buvo nukritęs tinkas, jas tvarkyti atėję darbininkai ir aptiko sprogmenis“, – sakė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas žiniasklaidai Kęstutis Kasciukevičius.

J.Vitkaus inžinerijos bataliono Sprogmenų neutralizavimo kuopos vado pavaduotojas Mindaugas Navickas teigė, kad po pusvalandį trukusios operacijos sprogmenys saugiai paimti ir nuvežti į Rokų poligoną.

„Tai buvo pokario laikų sovietų armijos amunicija: rankinė granata ir priešlėktuvinis 23 milimetrų kalibro, 25 cm ilgio priešlėktuvinės patrankos sviedinys“, – teigė jis.

Kaip jie pateko į komisariato lubas, kol kas neaišku.

Pasak M.Navicko, rasti sprogmenys patys nebūtų sprogę, o pavojų žmonėms būtų kėlę tik tuo atveju, jei patalpose būtų kilęs gaisras.

Bataliono išminuotojai Kaune turėjo padirbėti ir vakar, kai Aleksote žemę kasinėjantys darbininkai rado Antrojo pasaulinio karo laikų artilerijos sviedinį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų