Pereiti į pagrindinį turinį

Dėl „Žalgirio“ kaunietis prisirakino antrankiais (dar papildyta)

2011-02-10 18:10
Dėl „Žalgirio“ kaunietis prisirakino antrankiais (dar papildyta)
Dėl „Žalgirio“ kaunietis prisirakino antrankiais (dar papildyta) / Ingridos Žirlienės nuotr.

21-erių kaunietis antrankiais prisirakino prie medžio, raktus atidavė draugui ir paskelbė bado akciją. Šitaip vaikinas protestuoja prieš „Mikrovisatą“.

„Šalin antrankius nuo Eurolygos!“ – tokiu užrašu pasidabinęs krepšinio gerbėju save laikantis Šarūnas Simaitis ketvirtadienio rytą reikalavo, kad „Mikrovisatos TV“ pradėtų transliuoti „Viasat Sport Baltic“ kanalą.

„Tokios varžybos „Žalgiriui“ svarbios ir negaliu jų matyti. Kaip man jaustis?“ – judindamas šąlančius rankų pirštus postringavo jaunuolis.

Šarūnas neseniai grįžo iš Anglijos, kur tris mėnesius bandė užsidirbti pinigų pragyvenimui. Gimtinėn sugrįžęs vaikinas nustebo – namuose jis negali matyti krepšinio varžybų!

“Žalgirį” myliu nuo vaikystės, palaikau komandą, sergu už ją. Visi turi teisę žiūrėti savo mėgstamas laidas, todėl neteisinga, kad „Mikrovisata“ neatsižvelgia į savo klientų pageidavimus, nereaguoja į jų prašymus bei skundus ir nedaro visiškai nieko, kad padėtis pasikeistų“, - pyko jaunuolis.

Prie medžio šalia „Mikrovisatos TV“ Savanorių prospekte prisirakinęs Š.Simaitis po beveik valandos bado akcija pavadinto protesto buvo žvalus ir vis dar laukė bendrovės atsakymo.

„Kai rašai visokius raštus, skundiesi, niekas negirdi, tačiau, kai imiesi griežtesnių protesto formų, tuomet visi sukrunta“, - vylėsi jaunuolis, šiais metais ketinantis pradėti studijuoti politikos mokslus.

Netrukus jaunuolis buvo pakviestas į "Mikrovisatos" patalpas, kur su juo kalbėjosi bendrovės atstovai. 

"Mikrovisatos TV" vykdantysis direktorius Mindaugas Anilionis "Kauno dienai" pasakojo, kad abonento Šarūno Simaičio vardu nėra bendrovės abonentų bazėje.

"Ponas Šarūnas ankščiau nėra kreipęsis, pirmą kartą kreipėsi tik vakar, elektroniniu paštu ir tik pasibaigus darbo dienai su tokio paties turinio pranešimu. Ketvirtadienį, 10 val., jis atvyko į bendrovės abonentų skyrių. Jam pasiūlėme tapti kabelinės televizijos klientu, tačiau jis nieko neatsakė ir išėjo", - pasakojo M.Anilionis. 

"Mane tai stebina, gal jų bazė nepilna arba ten kažkokios klaidos įsivėlė? Laišką siunčiau antradienį, apie 14 val,, trečiadienį, prieš 17 val., o ketvirtadienį atėjau prie salono. Jeigu laiškų bendrovė nemato, tai gal ir klientų neranda?" - piktinosi Šarūnas.

Tuo tarpu "Mikrovisatos" atstovas pridūrė, kad tiek bevielės, tiek kabelinės TV vartotojai turi galimybę užsisakyti ir matyti "Viasat Sport Baltic" kanalą. Visgi viskas priklauso nuo kainos.

"Pigiau kainuojantys paketai ir yra sukurti tiems, kas turi mažesnes finansines galimybes ir/arba tiems klientams kuriems pilnai pakanka mažesnio programų skaičiaus. Nors "Viasat Sport Baltic" kanalas yra pats brangiausias kanalas, tačiau jis retransliuojamas populiariausiame pakete kurį renkasi didžiausias kiekis klientų. Mano žiniomis, nė viena kabelinė ar palydovinė skaitmeninė TV neretransliuoja šio kanalo pigesniuose paketuose", - aiškino M.Anilionis.

Jis patvirtino, kad prie medžio antrankiais prisirakinusiam jaunuoliui bendrovė pasiūlė tapti klientu. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų