Pereiti į pagrindinį turinį

Du fondai susivienijo gerumo akcijai

2019-01-25 10:34 diena.lt inf.

Praėjusią savaitę Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondo bendruomenės nariai aplankė Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno klinikų Hematologijos-onkologijos sektoriaus ligoniukus ir pradžiugino juos lauktuvėmis, dovanotomis "Maisto banko".

Kilnu: G.Labanauskas dėkoja visiems, kurie palaiko geras iniciatyvas ir padeda tiems, kuriems reikalinga pagalba.
Kilnu: G.Labanauskas dėkoja visiems, kurie palaiko geras iniciatyvas ir padeda tiems, kuriems reikalinga pagalba. / Asmeninio archyvo nuotr.

"Esame nuoširdžiai dėkingi visiems, kurie palaiko mūsų iniciatyvas ir prie jų prisideda – tiek asmenims, tiek organizacijoms. Dėkojame remiantiems lėšomis ar produktais, aukojantiems savo laiką ar tiesiog pasidalijantiems pagal galimybes tuo, ką turi, su tais, kuriuos likimas yra labiau nuskriaudęs", – sako fondo įkūrėjas prof. dr. Gintautas Labanauskas.

Šįkart jiems įgyvendinti gerumo iniciatyvą padėjo labdaros ir paramos fondas "Maisto bankas" – padovanojo onkologinėmis ligomis sergantiems vaikams šviežių vaisių. Jų užteko visoms penkiolikai Kauno klinikų palatų, kuriose gydomi šie mažieji ligoniukai.

Gintauto Labanausko labdaros ir paramos fondas nuolat globoja ir pagal galimybes remia onkologinėmis ligomis sergančius vaikus – lanko juos ir džiugina dovanėlėmis, padeda finansiškai sunkiau gyvenančioms ligoniukus auginančioms šeimoms. "Maisto bankas" renka paramą maistu ir dalija ją nepasiturinčiais žmonėmis besirūpinančioms organizacijoms, taip pat propaguoja atsakingą maisto vartojimą, racionalią mitybą, skatina efektyvų išteklių naudojimą ir visuomenės solidarumą.

"Kviečiame visus nepamiršti tų, kuriems reikia mūsų pagalbos, pasidalyti gerumu ir nors kiek padėti šiandien, dabar, o ne kada nors", – sakė vienas fondo steigėjų G.Labanauskas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų