Pereiti į pagrindinį turinį

Gražiausios sodybos reikia ieškoti Žaliakalnyje

2012-09-27 20:01
Gražiausios sodybos reikia ieškoti Žaliakalnyje
Gražiausios sodybos reikia ieškoti Žaliakalnyje / Nugalėtojų sodyba. Artūro Morozovo nuotr.

Paskelbti gražiausiai savo aplinką besitvarkantys kauniečiai. Finaliniame gražiausios Kauno miesto aplinkos konkurso etape dalyvavo 12 daugiabučių namų bendrijų ir 21 privati sodyba iš įvairių miesto seniūnijų.

Šiemet gražiausiai besitvarkančia daugiabučių namų bendrija išrinkta Dainavos seniūnijos DNSB Partizanų g. 70 (pirmininkas Erikas Lapininas). Antroji vieta atiteko Aleksoto seniūnijos 3-ajai DNSB Antanavos g. 21 (pirmininkas Petras Tavoras). Trečioji – Gričiupio seniūnijoje, Ryšių g. 15/Varpo g. 30 esančio daugiabučio gyventojams (aplinka rūpinasi Dalia Šukliavičienė).

Mero padėka, Kauno miesto vėliava, atminimo lentos iškeliavo ir pas gražiausiai privačias sodybas tvarkančius kauniečius. Konkurso komisijos sprendimu, gražiausiai sodybą susitvarkė Dalia ir Rimas Stankevičiai, gyvenantys Žaliakalnio seniūnijoje, Algirdo g. 38. Antra vieta atiteko Aleksandrai ir Edvardui Dobkevičiams iš Šančių seniūnijos (Užšilių g. 87), trečia vieta – Aleksoto seniūnijos gyventojai Vilijai Ražanauskienei (Husarų g. 22).

Vertinant gražiausias sodybas buvo atsižvelgta į sodo, gėlynų, vejų pastatų išdėstymą, augalų įvairovę ir stilistinį vientisumą. Taip pat atsižvelgta į aplinkos švarą ir tvarką. Konkursas organizuojamas birželio – rugpjūčio mėnesiais kas dvejus metus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų