Pereiti į pagrindinį turinį

Gričiupio seniūnijoje buvo renkama gražiausiai tvarkoma daugiabučių aplinka ir sodyba.

Konkursą seniūnija paskelbė birželio pradžioje. Per pusantro mėnesio norą dalyvauti konkurse pareiškė 12 daugiabučių bendrijų ir 10 individualių sodybų. Komisija atrinko keturias bendrijas ir keturias privačias valdas.

Kaip pasakojo Gričiupio seniūnijos vyr. specialistas Arminas Pacevičius, tokie konkursai rengiami kas dvejus metus. „Šiųmetis konkursas jau ketvirtas. Pastebėjome, kad kai kurie gyventojai niekieno neraginami gražina savo aplinką, o kiti gi piktybiškai to nedaro“, - skundėsi specialistas.

Pasak jo, Gričiupio seniūnijoje gražiausiai aplinką sutvarkė Naručio ir S.Šalkauskio namų gyventojai.

„Pastebėjome, kad Pašilės gatvės daugiabučių bendrijos gražiai tvarkosi, kai kurių Taikos prospekto namų gyventojai, Kovo 11-osios gatvės 43 namo gyventojai ne tik puikiai tvarkosi, bet ir Žolinių šventę organizuoja“, - pasakojo A.Pacevičius.

Jis viliasi, kad tie gyventojai, kuriems grožis ir tvarka nerūpi suskubs ir paseks geru kaimynų pavyzdžiu. „Šiuo metu, deja, yra daug neprižiūrimų teritorijų. Daugiausia tai valstybei priklausantys pastatai ir žemės sklypai“, - apgailestavo specialistas. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų