Pereiti į pagrindinį turinį

„Gurmaniška naktis“ siūlo maistą ir kultūrą

2009-03-06 17:36
„Gurmaniška naktis“ siūlo maistą ir kultūrą
„Gurmaniška naktis“ siūlo maistą ir kultūrą / Diena Media nuotr.

Šeštadienį tikri gurmanai kviečiami į jiems skirtą vakarą Kauno valstybiniame dramos teatre. Renginio „Gurmaniška naktis“ organizatoriai žada pamaloninti ne tik skonio receptorius.

Renginių ciklą gurmanams organizuojančios firmos „Davalta“ direktorė Davalta Valentienė, - tai bandymas derinti teatro erdvę, meną ir gerą kultūrą, „nepopsinį“ laiko praleidimo būdą.

„Yra labai gražių dalykų teatre, kurių eilinis žiūrovas nemato. Norime nuimti šydą nuo teatro virtuvės. Šį kartą pristatysime ilgametės Lietuvos kino studijos bendradarbės Daivos Petrulytės sukurtus kino kostiumus, ateityje planuojame ir teatro kostiumų pristatymą, ir susitikimus su asmenybėmis, kuriančiomis teatre, bet mažai einančiomis į viešumą“, - žadėjo D.Valentienė.

Kino kostiumus demonstruos teatro aktoriai, gros diksilendas „Green Bridge Band“, Franko Sinatros dainas atliks solistas Winnie Messina, vyks Tekstilininkų ir dailininkų gildijos vadovės Jolantos Šmidtienės rengiama paroda.

Gurmaniško patiekalo - ančių kepenėlių pašteto, mėlynojo sūrio sausainėlių su baltuoju brendžiu ir rankų darbo šokolado gaminių pristatymas vyks specialiai iškvėpintoje ir antikvariniais baldais apstatytoje teatro fojė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų