Pereiti į pagrindinį turinį

Ir kitąmet būkite kartu su "Kauno diena"!

2014-05-16 08:15

Šiandien prasideda metinė "Kauno dienos" prenumeratos 2015 m. akcija. Prenumeratorių laukia solidžios dovanos, nepadidėjusi dienraščio, kuris kitąmet vėl išeis ir pirmadieniais, prenumeratos kaina.

Tomo Raginos nuotr.

Šiandien prasideda metinė "Kauno dienos" prenumeratos 2015 m. akcija. Prenumeratorių laukia solidžios dovanos, nepadidėjusi dienraščio, kuris kitąmet vėl išeis ir pirmadieniais, prenumeratos kaina.

Proga tęsti tradiciją

Jei esate įpratęs rytmetį sutikti su puodeliu kavos ir "Kauno diena", jau šiandien galite pratęsti kitiems metams šią iš kartos į kartą jūsų šeimoje perduodamą tradiciją. Mat prasideda "Kauno dienos", kasdien jums pateikiančios Kauno, Kauno regiono, šalies ir pasaulio svarbiausius įvykius, metinės prenumeratos 2015 m. akcija.

Kaip sakė bendrovės "Diena Media News", leidžiančios dienraštį "Kauno diena", platinimo direktorė Rima Jurgaitienė, laikraščio prenumeratos kaina per akciją – tokia pati kaip pernai. Be to, kiekvienas prenumeratorius turės privilegijų – kartu su dienraščiu per metus gaus nemokamų žurnalų ir įvairiomis progomis leidžiamų leidinių.

Itin vertingos knygos

"Kaip ir kasmet, metinės prenumeratos akcijos dalyvių laukia išskirtinės dovanos – pirmieji 1 000 prenumeratorių galės rinktis vieną iš dviejų Lietuvos rašytojų sąjungos leidyklos leidinių – didelės apimties, itin kokybiškos poligrafijos naujausią Justino Marcinkevičiaus knygą "Dienoraščiai ir datos". Į šią knygą sudėti poeto dienoraščiai, mintys apie nacionalinės literatūros viršukalnes, meno ir istorijos santykį, pastarųjų dešimtmečių išgyvenimų liudijimai, užrašai, rasti ant kūrėjo rašomojo stalo po jo mirties.

Kita knyga, kurią galės rinktis prenumeratoriai, – tos pačios leidyklos išleista solidi enciklopedija "Jie kūrė pasaulio istoriją", kurioje pateikta 100 nepaprastų didžiųjų pasaulio valstybių vadovų, išradėjų, keliautojų, mokslininkų, kompozitorių ir dailininkų biografijų.

"Pasirinktą knygą dovanosime tik tiems prenumeratoriams, kurie "Kauno dieną" visiems kitiems metams užsisakys redakcijos prenumeratos priėmimo skyriuose: I.Kanto g. 18 ir Vytauto pr. 23. Tik šiose vietose pirmas tūkstantis prenumeratorių turės galimybę atsiimti pasirinktą knygą", – pabrėžė R.Jurgaitienė.

Galima ir išsimokėtinai

Kaip ir pernai, metinė prenumeratos kaina fiziniams asmenims – 198 litų, o juridiniams – 216 litų. Neturintiesiems tokios sumos visai metinei prenumeratai, gali atrodyti, kad prarado žavų šeimos įprotį rytą pradėti su "Kauno diena". Redakcija siūlo būdą, kaip užsisakyti miesto laikraštį net ir neturint tam tikslui reikiamos sumos.

"Tereikia redakcijos prenumeratos priėmimo skyriuose (I.Kanto g. 18 ir Vytauto pr. 23) pasirašyti sutartį, pagal kurią iš prenumeratoriaus asmeninės sąskaitos kiekvieną mėnesį bus nurašoma po 16,50 lito. Tai tikrai patogu žmonėms, neturintiems didesnių pajamų", – aiškino R.Jurgaitienė ir kartu priminė, kad pernai tokia galimybe pasinaudojo šimtai prenumeratorių.
Bendrovės "Diena Media News" generalinis direktorius Laimutis Genys pastebėjo, kad prenumeruoti "Kauno dieną" labai apsimoka, nes tie, kurie pirks laikraštį kasdien, per metus sumokės tris kartus brangiau nei užsiprenumeravusieji dienraštį metams per šią akciją.

"Nepamirškite, kad nuo ateinančių metų Lietuvoje bus įvestas euras, todėl perkantieji laikraštį turės už jį mokėti eurais, o dalyvaujantieji prenumeratos akcijoje turi paskutinę galimybę už "Kauno dieną" susimokėti litais", – pastebėjo L.Genys.

Turiningam laisvalaikiui

"Man "Kauno diena" – amžina kaip menas", – sako galerijos "Balta" savininkė Jolanta Šmidtienė.

"Kauno dieną" prenumeruosiu ne todėl, kad tikiuosi dovanų, nors, tiesą sakant, ir tai vilioja. Tiesiog nuo vaikystės esu įpratusi matyti namie popierinį laikraštį, jį sklaidyti – tai daug maloniau, nei skaityti tekstus internete. Anksčiau šį laikraštį prenumeruodavo tėvai, dabar jo prenumerata rūpinuosi aš", – kalbėjo kaunietė Nerija Sadaunė, užsukusi į redakciją pasiteirauti dėl prenumeratos 2015 m. akcijos sąlygų ir sužinoti, ar prenumeratoriai ir šiemet gaus dovanų kokį nors naudingą žurnalą.

Į skaitytojos klausimą R.Jurgaitienė atsakė teigiamai: "Taip, ir šiemet kiekvienas metinės prenumeratos akcijos dalyvis gaus dovanų. Šį kartą tai – 48 puslapių žurnalas "Proto mankšta", kuriame gausu kryžiažodžių ir istorinių bei kitokių įdomybių. Maža to, skaitytojai, teisingai išsprendę žurnale esančius kryžiažodžius, bus apdovanoti specialiais prizais."

"Kauno dienos" prenumerata priimama ne tik redakcijoje  I.Kanto g. 18, reklamos ir prenumeratos skyriuje Vytauto pr. 23 (šiose vietose visi prenumeratoriai galės atsiimti dovanojamą žurnalą "Proto mankšta"), bet ir "Kauno spaudos" kioskuose ar per spaudos platintojus, aptarnaujančius prenumeratorius jų gyvenamuosiuose rajonuose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų