Pereiti į pagrindinį turinį

Jėgainės parama sodininkų bendrijai

2024-10-28 10:20
DMN inf.

Sodininkų bendrijoje „Biruliškiai“ atnaujinta 300 m ilgio bendro naudojimo tvora, skirianti sodininkų bendriją ir elektros tinklų transformatorinės pastotės teritoriją, taip pat tvora, juosianti bendrijos vandens bokštą.

Sauga: vienas iš šiųmečių darbų – atnaujinta tvora, juosianti bendrijos vandens bokštą.
Sauga: vienas iš šiųmečių darbų – atnaujinta tvora, juosianti bendrijos vandens bokštą. / Organizatorių nuotr.

Šį projektą, kurį parengė bendruomenė, finansavo Kauno kogeneracinė jėgainė (KKJ).

KKJ nusprendė remti bendruomenių projektus, siekdama puoselėti tvarų bendradarbiavimą su vietos gyventojais, padėti bendruomenėms gerinti ir plėsti bendruomeninę aplinką, ją apsaugoti, prisidėti socialinėmis iniciatyvomis, švietimu, menu, kultūra, mokslu, sportu.

Projektą sodininkų bendrija „Biruliškiai“ teikė pernai ir gavo 17 tūkst. eurų paramą jam įgyvendinti: buvo renovuota sodininkų bendrijos teritorijos bendro naudojimo tvoros dalis, atnaujinti treji vartai į bendrijos teritoriją, įrengti du kelio užkardai prie pagrindinių įvažų į sodininkų bendrijos teritorijas.

Bendruomenė yra dėkinga KKJ už suteiktą paramą, kuri ne tik pagerino sodininkų bendrijos „Biruliškiai” estetinį vaizdą, bet ir prisidėjo prie sodininkų bendruomenės svarbių infrastruktūros gerinimo ir saugumo klausimų sprendimo.

„Tikime, kad suteikta parama užtikrins mūsų, kaip artimiausių kaimynų, bendruomenių ilgalaikį bendradarbiavimą, atlieps mūsų bendruomenės ir jų šeimos narių aplinkos apsaugos ir socialinius tikslus“, – akcentavo bendrijos atstovai.

Sodininkų bendrija iš viso gavo finansavimą dviem projektams. Kitas bus skirtas tvenkiniams ir jų pakrantėms valyti, vandens bokštui suremontuoti.

Pernai KKJ paramą skyrė keturiems Kauno rajono ir vienam Kauno miesto bendruomenių projektui.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų